Kendte12. maj 2021

Efter voldsomme anklager: Ellen DeGeneres takker af

Showets popularitet er dalet efter hårde beskyldninger mod den 63-årige vært
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alting har en ende, og det har Ellen DeGeneres' talkshow også.

Og netop det talkshow har tilsyneladende talte dage. Det bekræfter hun til The Hollywood Reporter.

- Når du er en kreativ person, har du konstant brug for at blive udfordret - og selvom showet er fedt og sjovt, så er det ikke længere lige så udfordrende, fortæller den amerikanske vært til mediet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega579103_097.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Når den næste og 19. sæson har rullet over skærmen, så er det efter mere end 3000 afsnit slut med showet, der sendte første gang i 2003.

Medarbejderne på The Ellen DeGeneres Show fik nyheden at vide tirsdag.

Når programmet sender torsdag 13. maj skal hun diskutere nyheden med sin gæst, som bliver talkshowlegenden Oprah Winfrey.

Hun fortæller til The Hollywood Reporter, at hun faktisk gerne ville være stoppet efter sæson 16, men efter forhandlinger endte det med, at hendes kontrakt blev forlænget med tre år.

Giftigt miljø

Daily Mail har talt med en kilde tæt på showet, der også kan fortælle, at 63-årige Ellen DeGeneres er færdig ved slutningen af 2021/2022-sæsonen.

2020 var næppe nogens år, men det var især ikke Ellen DeGeneres' år. Showets afslutning kommer nemlig efter et rystende år, og ifølge den anonyme kilde vidste hun udmærket godt, at det er ved at være tid til at stoppe.

Det har nemlig regnet med talrige beskyldninger fra både nuværende og tidligere ansatte på showet mod talkshowværten det forgangne år.

Det viser sig angiveligt, at hun slet ikke er lige så sjov og sympatisk, som når hun toner frem på skærmen, og hun er blandt andet blevet beskyldt for at skabe et giftigt arbejdsmiljø og terrorisere sine ansatte.

- Showet har blødt seere, siden det med det giftige miljø omkring Ellen og hendes show blev offentligt kendt, fortæller den anonyme kilde.

Derfor stopper hun

Dog fortæller Ellen DeGeneres selv til The Hollywood Reporter, at hendes exit ikke har noget med anklagerne at gøre.

- Det påvirkede næsten showet. Det gjorde mig meget ondt. Men hvis jeg stoppede showet på grund af det, så var jeg ikke kommet tilbage til denne sæson, fortæller hun.

Den i dag mindre populære tv-vært har mistet over en million seere, efter hun åbnede 18. sæson med en undskyldning efter de mange måneder med anklager efter anklager.

- Jeg har lært, at der er sket ting her, som aldrig skulle være sket. Det tager jeg meget alvorligt, og jeg vil gerne sige undskyld til alle de mennesker, der har været berørt af det. Jeg er klar over, at jeg sidder i en position med privilegier og magt, og med det følger ansvar, og jeg tager ansvar for, hvad der sker ved mit show, lød det blandt andet fra hende, startede hun den nye sæson ud med.

Undskyldningen, da sæsonen startede i september, var dog ikke nok til at rette op på seertallene, der er i frit fald.

Det gennemsnitlige antal seere på sæson 18 var i marts på 1,5 millioner, hvorimod 2,6 millioner i gennemsnit kiggede med under forrige sæson.

Sponsoreret indhold