Kendte 24. marts 2021

Av! Ellen DeGeneres mister millioner af seere efter offentlig undskyldning

Seerne flygter væk fra det ellers ganske populære ”The Ellen DeGeneres Show”, efter hun måtte starte sin nyeste sæson med en offentlig undskyldning
Foto: MEGA

Det ville næsten være synd at kalde 2020 for talkshowværtens bedste år. Og nu lader det til, at 2021 heller ikke bliver det bedste for den 63-årige Ellen DeGeneres.

I hvert fald ikke ifølge The New York Times, der beretter, at den ellers populære talkshowvært har mistet en million seere, efter hun måtte åbne sin 18.ende sæson med en undskyldning efter flere måneder med anklager om et giftigt arbejdsmiljø.

Det væltede nemlig frem med historier om, hvordan hun terroriserede sine ansatte, og at hendes gæster ikke altid fik den varme velkomst, som man ellers troede.

De voldsomme anklager fik derfor DeGeneres til at starte sin nye sæson ud med en undskyldning.

- Jeg har lært, at der er sket ting her, som aldrig skulle være sket. Det tager jeg meget alvorligt, og jeg vil gerne sige undskyld til alle de mennesker, der har været berørt af det. Jeg er klar over, at jeg sidder i en position med privilegier og magt, og med det følger ansvar, og jeg tager ansvar for, hvad der sker ved mit show, lød det blandt andet fra hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu er det altså blevet tydeligt, at den bestemt ikke faldt i god jord hos alle, til trods for at de første afsnit ellers havde et rekordhøjt antal seere, men siden er det kun gået nedad.

Ifølge The New York Times lyder det gennemsnitlige antal seere på 1,5 millioner, mens tallet for den forrige sæson var oppe på 2,6 millioner seere.

Det faldende antal seere har desuden haft en negativ effekt på hendes indtjening. Denne sæson har nemlig tjent i omegnen af 20 procent mindre på reklamer, end hun gjorde sidste sæson. Men trods et stort fald, så er det altså stadig mange penge talkshowværtens show indkasserer.

I 2019-2020 sæsonen lød tallet nemlig på 131 millioner dollars, mens det nu er faldet til 105 millioner dollars.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Ellen DeGeneres blev gift med Portia de Rossi i 2008. Foto: MEGA

Værten selv har endnu ikke kommenteret på hverken seer-flugten eller de dalende reklameindtægter. Det har Warner Brothers dog:

- ”The Ellen DeGeneres Show” forbliver i top tre over de mest sete talkshows i denne sæson. Seertallene på fjernsynsudsendelser er dalet hele vejen rundt, og Covid-19 har besværliggjort produktionen, så vi ser frem til at få vores livepublikum tilbage til den 19. sæson, som vil blive fyldt med flere af de sjove og hjertevarme øjeblikke, som har gjort ”Ellen” til et af de længst kørende og mest succesfulde talkshows i historien, skriver de.

Sponsoreret indhold