Kendte21. september 2020

Nu er det nok: Kim Kardashian vil skilles

Meget tyder på, at livet langt fra er en dans på roser for Kardashian-West-familien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i, hvad der sker i kendisland - og særligt når det kommer til kærlighed.

Men sidste skud på rygtestammen lyder på, at den 39-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne Kim Kardashian, nu vil skilles fra sin rappergemal Kanye West, 43.

En kilde tæt på det celebre par afslører, at det er Wests syn på abort samt hans bipolare lidelse, der er årsag til, at den garvede realitystjerne og forretningskvinde, Kim Kardashian, nu er klar til at blive skilt fra Kanye West.

Det skriver Page Six.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kim_kardashian_vil_skilles.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

- Kim har planlagt hele skilsmissen, men hun venter på, at han er kommet gennem sin seneste periode, fortæller kilden angiveligt ifølge mediet.

Det er tidligere kommet frem, at Kanye West har perioder i sit liv, hvor hans lidelse i den grad fylder en del for både rapperen selv og resten af familien.

Og måske er det netop det, kilden hentyder til med ordene ”seneste periode”.

I løbet af de seneste par måneder har den garvede ordsmed i den grad formået at forarge verden.

I juli måned brød den excentriske Kanye West sammen til et vælgermøde i delstaten South Carolina, hvor han afslørede, at han og realityfruen Kim Kardashian kraftigt havde overvejet en abort, dengang Kim var gravid med datteren North.

Senere gik Kanye amok på Twitter, hvor han gik til angreb på Kardashian-familien og blandt andet gav svigermor Kris Jenner øgenavnet Kris Jung-Un – naturligvis med reference til Nordkoreas øverste leder Kim Jung-Un.

Kanye West er således efterhånden berømt – og ikke mindst berygtet – for sine vilde udbrud på internettet. Og særligt Twitter.

På det sociale medie kunne fans af den populære rapper nemlig for nylig se deres store idol tisse på en Grammy-statuette, som han havde lagt ned i toiletkummen.

Se den otte sekunder lange video nedenfor:

Sponsoreret indhold