Kendte 11. februar 2021

Nu afsløres det: Sådan vil Samantha Jones blive skrevet ud af ny "Sex and the City"

Den rapkæftede af New York-veninderne vil ikke vende tilbage i en moderne udgave af ”Sex and the City”, og nu forklarer en af producerne hendes fravær
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når en vigtig skuespiller takker nej til et projekt, som det er tilfældet med Kim Cattralls ikoniske ”Sex and the City”-karakter Samantha Jones, der bidrager med bramfrie sexanekdoter ved brunchbordet, skal karakteren skrives ud før et potentielt remake.

Og det kan som bekendt gøres på flere måder.

Karakteren kan være død, siden sidst vi tjekkede ind hos venindeflokken. Man kunne caste en anden skuespiller i rollen. Eller man kunne forestille sig en helt tredje mulighed, hvilket folkene bag det kommende HBO Max-hit åbenbart har tænkt sig.

Det skriver TVLine, der har talt med indholdsansvarlig direktør hos HBO, Casey Bloys, der sammen med Sarah Jessica Parker skal modernisere den populære serie, der blev sendt mellem 1998 og 2004.

Naturligt farvel

Først understreger han, at deres vision ikke er at genskabe ”Sex and the City”.

- Det er ikke disse karakterer, der forsøger at gennemleve deres 30’ere igen. Det er i højere grad en historie om kvinder i 50’erne, der tackler de samme ting, som de fleste i 50’erne skal tackle, fortæller han, og fortsætter:

- Fuldstændigt lige som i virkeligheden, dukker folk op i dit liv og folk forsvinder igen. Venskaber glider bort, nye venskaber opstår. Og det tror jeg er meget sigende for den del af livet. Der skal fortælles en historie om at være kvinde i den alder i New York.

Foto: MEGA

64-årige Kim Cattrall har med sin Samantha Jones rolle været Emmy-nomineret fem gange. Hun vandt i 2002 en Golden Globe for bedste kvindelige birolle. 
(Foto: Mega)

For folkene bag serien har det altså være vigtigt at de - flere årtier efter deres første tv-optræden - skildrer Carrie og vennernes nye realistiske former for veninderelationer.

- Det skal være naturligt. De venner som man har, når man er 30, er ikke de samme, når man bliver 50, fortæller Casey Bloys.

Ti års kold luft

For omkring en måned siden kom det frem, at hitserien ville blive genoplivet på HBO Max under titlen ”And Just Like That…” – en reference til mange af Bradshaws berømte replikker.

På rollelisten ses velkendte ”SATC”-ansigter som Sarah Jessica Parker, Cynthias Nixon og Kristin Davis, men altså intet comeback til 64-årige Kim Cattrall.

Siden 2010 – da efterfølgeren til ”Sex and the City -The Movie” udkom - har det dog været en almindelig kendt hemmelighed, at der var været iskold luft mellem to af seriens alfa-hunner, Parker og Cattrall.

Foto: MEGA

Den fjerde veninde, Samantha Jones, vil ikke tage plads ved brunchbordet i den nye remake af "Sex and the City" (Foto: Mega)

Også 55-årige Sarah Jessica Parker har røbet lidt af netop denne tematik, da hun fortalte om serien, der vil bestå af ti afsnit á en halv times varighed, og som starter optagelser i det tidlige forår. 

“And Just Like That…” skal nemlig blandt andet handle om det coronaramte New York: 

- Det vil naturligvis være en del af historien, fordi det er byen, de bor i, fortæller hun, og tilføjer, at serien kommer til at svare på, hvordan COVID-19 har "forandret forhold, når venskaber forsvinder". 

Måske kan man forvente, at en helt særlig Kardashian-stjerne vil erstatte Cattrall i den kommende sæson? 

Sponsoreret indhold