Kendte26. maj 2021

North West afslører sin mor midt i reklameopslag: - Du lytter aldrig til det

Endnu engang beviser bedårende lille North,7, at hun kan være lidt af en skarnsunge
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Suk! Det er ikke altid nemt at være (en af verdens allerstørste) influencere.

Sommetider må man komme ud for at skulle promovere en reklamegave, som man simpelthen ikke har den fjerneste idé om kvaliteten på.

Og er dét tilfældet, er det vel ikke det mest optimale, at ens syvårige datter slægter sin rapkæftede far så meget på, at hun afslører dit store Instagram-bedrag i baggrunden.

North West – datter af Kim Kardashian og Kanye West – giver ikke meget for mors påstande om, at hun elsker hitnummeret ”Drivers License” af den kun 18-årige kommende megastjerne Olivia Rodrigo.

- Du lytter aldrig til det, lyder det fra datteren North i baggrunden på Kardashians story, hvilket dog kun afføder grin hos den garvede internetpersonlighed.

- Jeg lytter da hele tiden til ”Drivers License” i bilen, siger hun før hun bringer Norths lillebror Saint på fem år ind i mundhuggeriet:

- Er det ikke rigtigt, Saint? Sig det højere, så folk kan høre det.

Den 40-årige ”Keeping Up”-stjerne og mor til fire modtog – ligesom mange andre kendisser – Olivia Rodrigos nye album sammen med en hel masse ifølge Kim ”cute” merchandise i forbindelse med udgivelsen af hendes kommende debutalbum ”Sour”.

Selvfølgelig er det ikke første gang, at North ikke giver en fuck. Se samlingen af de bedste øjeblikke herunder:

Der går som bekendt sjældent en dag, uden der er nyt fra Kardashian-klanen (eller deres børn, som det er tilfældet her.)

Således kunne man tirsdag læse, at den ellers så milde Kim Kardashian nu beskyldes for at være lidt af en heks overfor sine ansatte på sit og børnenes 60 millioner dollars dyre Hidden Hills-hjem.

Ifølge anklagerne har Kardashian ad flere omgange været sen om at betale personalets lønninger, ligesom hun også skulle have forsøgt at tilbageholde ti procent af deres gage til et skatteregnskab.

Hun skulle også have nægtet at betale for overtid samt tvunget dem til at arbejde uden spisepauser.

Sponsoreret indhold