Kendte22. marts 2022

Nicki Bille tiltalt i ny voldssag: Slog offer i ansigtet, siger politiet

Politiet vil have den kendte nu tidligere elitefodboldspiller helt udelukket fra festmiljøet i blandt andet København, efter han angiveligt langede et knytnæveslag ud på lokal natklub
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til patrick@sh.dk

SENESTE: Opdateret med præcisering af de sager som Nicki Bille tidligere har været involveret i

Det er ikke alene hans frihed, der på ny er i fare.

For hvis Nicki Bille, 34, bliver dømt i sin seneste voldssag, risikerer han også at blive holdt ude af festmiljøet i både København og resten af landet.

Det fremgår af anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i.

Her kan man læse, at Nicki Bille er tiltalt for 7. november sidste år at have slået et ukendt offer i ansigtet under et besøg på natklubben "Dorsia.

Volden skete kort før, at hans seneste straffesag blev afgjort.

Risikerer hårdere straf

Strafferammen i sagen går fra bøde til fængsel i tre år, og anklageren beder retten om at idømme Nicki Bille en fængselsstraf.

Men anklageren har samtidig tiltalt Nicki Bille efter en anden paragraf, der kan forøge hans straf med op til 50 procent.

Det skyldes, at Nicki Bille tidligere er straffet i lignende voldssager.

Kilde: Anklageskriftet i sagen

Ifølge politiet slog Nicki Bille offeret med knytnæven. Og det skal koste ham både en fængselsdom og en mulig erstatning til offeret, mener anklagemyndigheden.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få hans kommentar til sagen. Men ifølge hans advokat nægter Nicki Bille sig skyldig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality_awards_2022_036_18mar22.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Nicki Bille blev sidst set offentligt i fredags, hvor han var vip-gæst under Reality Awards 2022. Foto: Søren Jul Lamberth

Taget til nåde

Nicki Bille har senest arbejdet for Sjællandsserie-mandskabet VB 1968, der betragter ham som en vigtig altmuligmand.

Derfor blev han også taget til nåde, efter han fik sin seneste dom i november sidste år på 60 dages betinget fængsel:

- For at være helt ærlig har vi tænkt, at vi ikke vil prøve at have indflydelse på hans privatliv på den måde, at vi ikke kan styre det. Så når han kommer og beder om hjælp, så skal vi være klar til at yde den hjælp, som vi kan.

- Det er ikke en forpligtelse, som vi har, men det er menneskeligt, at vi rigtig gerne vil hjælpe ham, og vi tror på ham, sagde VB 1968-cheftræner, Mohamad El-Faour, tidligere i år til LigaBold.dk.

Slår og bider

Og det er ikke første gang, at den kendte nu tidligere fodboldspiller er i problemer, fordi hænderne sidder alt for løst.

Således er han flere gange blevet idømt fængselsstraffe. Blandt andet for at have slået en dørmand, som han var raget uklar med. I et tilfælde blev en politibetjent også bidt i armen af Nicki Bille.

Konsekvenserne for dørmanden var en brækket næse. Om offeret i den nye sag har fået skader, fremgår ikke af anklageskriftet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/reality_awards_2022_041_18mar22.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Der kan blive meget mindre af det her, hvis Nicki Bille bliver dømt. I hvert fald hvis festen foregår i det offentlige rum. Foto: Søren Jul Lamberth

Skal udelukkes fra nattelivet

Derimod kan man læse, at politiet mener, at festen for Nicki Bille nu skal slutte helt:

Anklagemyndigheden nedlægger nemlig påstand om, at han "i et af retten nærmere bestemt tidsrum idømmes forbud mod i tidsrummet fra kl. 24 til kl. 5 at færdes og opholde sig på serveringssteder, hvorfra der foregår salg af stærke drikke til nydelse på eller ved salgsstedet."

Forbuddet gælder dog kun de områder, som er del af nattelivszoner i Danmark. Den nye voldsepisode fandt ifølge politiet netop sted i en af Københavns nattelivszoner.

Som allerede har SE og HØR forgæves forsøgt at få hans kommentar til sagen. Men ifølge hans advokat nægter Nicki Bille sig skyldig.

SE og HØR følger sagen, der snart kommer for retten. Her har Nicki Bille advokat Asser Lyngs Gregersen som sin forsvarer. Det var også ham, der forsvarede Bille i den seneste sag.

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til patrick@sh.dk

Sponsoreret indhold