Landsholdsstjerne sigtet for politivold

Nicki Bille

Nicki Bille

med nummer 14 på fotoet


Når man nævner ordene "skandale" og "fodboldlandsholdet" i samme sammenhæng er det normalt Nicklas Bendtner tankerne bliver henledt på. Men også angrebskollegaen Nicki Bille formår igen og igen at være involveret i skandaler. Natten mellem torsdag og fredag stod Rosenborg-spilleren angiveligt og sparkede til P-automater og cykler i det indre København.

LÆS OGSÅ: Nicki Bille arresteret

Ifølge Ekstra Bladet blev politiet tilkaldt og måtte bruge peberspray for at få den kontroversielle fodboldspiller med ind i politibilen. På bagsædet spyttede eller snottede den ophidsede Bille på sædet. Da betjenten fjernede fodboldspillerens hoved, kvitterede landsholdspilleren med at plante et aftryk af sit tandsæt i armen på betjenten.

Sportsstjernens bid koster ham en sigtelse for vold mod tjenestemand i funktion efter straffelovens § 119:

"Den, som med vold eller trussel om vold overfalder nogen, hvem det påhviler at handle i medfør af offentlig tjeneste eller hverv, under udførelsen af tjenesten eller hvervet eller i anledning af samme, eller som på lige måde søger at hindre en sådan person i at foretage en lovlig tjenestehandling eller at tvinge ham til at foretage en tjenestehandling, straffes med bøde eller fængsel indtil 8 år."

LÆS OGSÅ: Nicki Bille: Der var tumult

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nicki Bille.

Danskerens arbejdsgiver, den norske topklub Rosenborg, har ikke meget at sige til sagen.

- Vi gennemgår fakta i sagen og har ingen kommentarer, før vi har på det rene, hvad der er sket, skriver klubbens kommunikationsansvarlige, Trond Alstad, i en mail til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Nicki Bille scorer teenagemodel

Det er langtfra første gang Nicki Bille kommer i søgelyset for andet end fodbold. I danske og norske medier er han berømt og berygtet for sine vilde byture og omgangen med smukke kvinder.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close