Kendte 28. november 2021

Ni år med "Vild med dans": Det perfekte punktum for Silas Holst

Veteranen har danset sin sidste dans i TV 2-programmet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Silas Holst er gennem de seneste ni år nærmest blevet synonym med "Vild med dans".

Derfor var det også en følelsesladet affære, da dansegeniet havde partneren Lise Rønne med til en sidste svingom i finalen fredag aften.

- Der gik sgu mange følelser gennem hovedet. Det har der gjort hele dagen, fortalte Silas Holst til SE og HØR efter showet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Hanne Juul

Silas Holst trækker stikket som "Vild med dans"-deltager efter ni sæsoner på gulvet.
Foto: Hanne Juul

Mest af alt var Silas dog ramt af stolthed.

- Lise har været min drømmepartner i ni år, og nu står jeg gudhjælpemig med hende på min højre side og danser til et af mine yndlingsnumre med den perfekte freestyle for mig og for os. Og jeg ville have svært ved at se, hvordan jeg skulle overgå det. Men vigtigst af alt har jeg heller ikke lyst til at overgå det. Det var det perfekte punktum for os, lød det fra Silas Holst.

Selvom han glæder sig til fremover at kunne smide benene op og se programmet fra sofaen, kommer han dog også til at savne "Vild med dans".

- Jeg holder meget af programmet. Og jeg kan godt lide hele den proces, man er i i programmet. Jeg kan godt lide at være kreativ på tid og se nogen gå fra 0 til 100 på 5 dage. Det elsker jeg.

Og jeg bliver stadig stolt på niende år. Hver gang Lise laver et "lockstep", så bliver jeg som en far, der ser sit barn gå første gang. Men på trods af det er det rigtigt at stoppe, siger Silas Holst.

Se hele interviewet i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold