Silas Holst trist trods finaleplads: - Det har gjort mig ked af det

Det skulle have været et brag af lykke og fest hele vejen igennem, men sådan har den definitivt sidste sæson i "Vild med dans" bestemt ikke været for Silas Holst.

Med egne ord har der været for meget "unødvendig" larm omkring ham og dansepartner Lise Rønne. Det fortæller dansedarlingen i et interview med SE og HØR.

- Jeg synes, der har været larm omkring os. Når vi selv larmer, er det fint nok, at der kommer larm. Men jeg synes også, der har været meget larm, som ikke har været berettiget, siger Silas.

Her refererer han primært til en historie om, at han skal afløse Britt Bendixen som dommer i næste sæson. Men det er der ifølge Silas selv "ikke noget sandhed i".

Udover det har han og Lise været involveret i drama flere gange i løbet af sæsonen. Både da de forlod "Vild med dans"-studiet ganske hurtigt, efter kameraerne slukkede, og da det kom frem, at Jens Werner har sendt chikanerende SMS'er til Silas undervejs i sæsonen.

De historier kan du læse her:

Artiklen fortsætter under billedet...

Selv om han slutter af i finalen, så er det ikke med lutter smil, at Silas Holst siger farvel til "Vild med dans" (Foto: Hanne Juul)

- Der har været mange ting, der har fyldt meget, som jeg ikke har følt, har været rigtigt. Det har gjort mig ked af det, fortæller Silas.

Heldigvis har multitalentet haft Lise Rønne ved sin side. Det har været rart for ham at have tv-værten som partner, fordi han har kunne være helt ærlig og lette sit hjerte over for hende.

Men når man som Silas Holst selv stikker næsen frem og af og til ikke er bange for at være uenig med både dommerne og danserne, skal man så ikke kunne klare, at der er meget larm omkring en person? Nej, slår han fast.

- Man skal jo ikke vænne sig til det. Man skal ikke finde sig i, at folk siger deres mening og skriver ting i så grim en tone, som de gør, slår Silas fast og fortsætter:

- Det er der aldrig nogen, der skal finde sig i, fordi så bliver det en undskyldning for at opføre sig grimt, og der skal vi ikke hen.

Artiklen fortsætter under billedet...

På trods af problemer undervejs i sæsonen er Silas stolt af at stå i finalen med Lise (Foto: Hanne Juul)

Både fra bekendte og fra folk på de sociale medier møder Silas kritik, og når den kritik er i en for hård og grov tone, føler han et behov for at sige fra.

- Jeg har brug for at råbe til genmæle, fordi jeg synes, det er unfair. Og når jeg bliver trængt op i en krog, bliver jeg nødt til at sige det. Men så bliver man stemplet som en krukke, så på den måde er det en tabt kamp, udbryder han.

Selv om der har været mange bump på vejen i sin sidste sæson, så er Silas stolt og glad over at stå i sin ottende finale i træk.

- Det kunne ikke være skrevet finere. Jeg har ikke ville tale for meget om det for ikke at lægge pres på Lise, men jeg har håbet på og krydser alt for, at jeg fik lov til at slutte min ”Vild med dans”-tur på den måde, siger han med et smil.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close