Kendte2. april 2024

Navneafsløring, nye jobs og babyløgn: Her er kendissernes aprilsnarre

Nogle hopper i fælden, og andre lurer de kendtes hvide løgne den 1. april. Nu har vi samlet et par håndfulde af kendissernes både vellykkede – men også mindre vellykkede – aprilsnarre
Den 1. april er store prankdag på de sociale medier. De danske kendisser ville også lege med, og derfor har SE og HØR samlet et kort udpluk af de mange forskellige aprilsnarre i år.
Den 1. april er store prankdag på de sociale medier. De danske kendisser ville også lege med, og derfor har SE og HØR samlet et kort udpluk af de mange forskellige aprilsnarre i år.
 Foto: Lars H. Larusen & Søren Jul Lamberth & Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Dansk kendispar afslører: Skal være forældre for første gang

Den 1. april.

En dag hvor man uden at have dårlig samvittighed kan lyve for sine nærmeste.

Men alligevel er der nogle, som tager den et skridt længere end andre, for at få folk til at tro på de vildeste ting.

SE og HØR har herunder samlet en lille smule fra det danske kendisland, hvor den 1. april selvfølgelig også blev fejret på de sociale medier.

Floor Manager hos Nordisk Film Biografer

Realitylegenden Gustav Salinas fortalte den 1. april, at han havde skiftet den travle hverdag som personlig træner og iværksætter ud med et job som Floor Manager hos Nordisk Film Biografer i Fields.

Tirsdag kunne han så afsløre, at det selvfølgelig var en aprilsnar, men modsat mange andre aprilsnarre, er der en god grund til, at han har løjet om præcis dette.

Han har nemlig afsløret, at Salinas Slik nu er muligt at købe i alle Nordisk Film Biografer.

Han er den nye ”Kylling” i ”Bamse og Kylling”

I efteråret turnerer han Danmark med et liveshow sammen med Tobias Madsen. Men den 1. april kunne Morten Münster, som er en af Danmarks største YouTubere, afsløre, at han skulle være skuespiller.

- Omg! Endelig kan jeg afsløre det. Jeg skal være den nye Kylling i Bamse og Kylling. Mine tynde stænger afgjorde det hele.

Vores barn skal hedde…

Jasmin Lind har termin den 8. april.

YouTuber-parret afslørede i oktober, at de ventede deres første barn, og en måned senere fortalte de også, hvad kønnet på den lille nye var.

Den 1. april fik de mange hundredetusinde følgere endelig svar på, hvad barnet skulle hedde.

- Mange af jer er nysgerrige og spørger hvad vores pige skal hedde. Og svaret er Kanel (I hvert fald som det ser ud nu)! Jeg har altid elsket risengrød med kanelsukker og Mikas yndlingskage er kanelsnegle, så det er egentlig derfor. Håber I kan lide navnet og vil tage rigtig godt imod vores lille Kanel.

På væggen er der også allerede blevet skrevet ”Kanel” med brune bogstaver, men det ligner mest af alt noget, som det erfarne par har redigeret ind.

Anders And-tegninger til 7,2 millioner kroner

Forestil dig en dansk kirke, hvor Jesus ikke hænger på væggen eller loftet, men derimod Anders And i forskellige udgaver.

Sådan kommer Grimstrup Kirke på Paradisæblevej ved Hobro til at se ud, efter Jim Lyngvild har fået lov til at stå for kirkens nye udsmykning.

Kort efter han har mødt paven, har Lyngvild nemlig fået det store ansvar. Prisen lyder på hele 7,2 millioner kroner, og kirken står klar igen til Mortens aften.

Jim Lyngvild giver sine følgere flere hints om aprilsnarren. Grimstrup Kirkes adresse er nemlig Egedalvej 3, 6818 Årre.

Det er slut med en ”BMO”

BMO.

Et udtryk som man enten elsker eller hader.

Hvis man er på sidstnævnte hold, blev man højst sandsynligt begejstret, da man tjekkede Fødevarestyrelsens sociale medier den 1. april.

Udtrykket BMO, som er en forkortelse for bolle med ost, bliver brugt heftigt af influencere, men ifølge Fødevarestyrelsen skal det være slut.

Efter adskillige henvendelser fra forbrugere, der ikke forstår forkortelsen, har de vurderet, at man går tilbage til betegnelsen ”bolle med ost”.

Nu er hun til kvinder

Mai Manniche har tidligere meldt ud, at grevinde Alexandras ekskæreste Nicolai Petersen var Alexandra utro med hende.

Sidste sommer fortalte Mai Manniche, at hun savnede en mand, og tidligere i år afslørede smykkedesigneren, at hun havde fundet "en udenlandsk prins på de sociale medier".

Men fra den 1. april har Manniche valgt at bytte mændene ud med kvinder.

- Kærlighed. Endelig er jeg klar til at sige det, jeg er til kvinder. Bum – så er det sagt. God mandag venner.

Mai Manniche har på de sociale medier endnu ikke meldt ud, at der var tale om en aprilsnar, men det bekræfter hun til SE og HØR og fortæller yderligere, at mange hoppede på den.

Når en aprilsnar slår bagslag

Kan en aprilsnar blive for grov?

Det må Basim nok sande, at den alligevel kan blive, hvis man spørger hans følgere.

Den 1. april fortalte sangeren, at han skulle være far, men det viste sig at være en aprilsnar, og det har han fået at mærke på den hårde måde.

Derfor følte han sig nødsaget til at undskylde samme dag.

Hele Basims undskyldning

Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg virkelig er ked af, at min aprilsnar om at skulle være far har stødt nogle af jer. Det har aldrig været min intention at såre nogle. Blot at lave en uskyldig aprilsnar.

Jeg har siden, at jeg blev en offentlig person som 15-årig altid tænkt ekstra meget over, hvordan jeg behandler folk, opfører mig i det offentlige rum og på de sociale medier. Derfor påvirker det mig, at jeg har stødt nogle med min aprilsnar.

Jeg øver mig og prøver dagligt at huske mig selv på, at jeg ikke kan eller skal behage alle. Og at jeg uanset hvad kan komme til at sige eller skrive noget, som vil støde nogle.

Undskyld til jer, som er blevet stødt over min aprilsnar.

Sponsoreret indhold