Kendte20. marts 2024

Jim Lyngvild mødte paven i speciel trøje: Det er gudernes vilje!

Designeren var blot en meter fra den katolske kirkes overhoved, da han onsdag morgen blev velsignet
Jim Lyngvild havde iklædt sig en Roma-trøje, inden sit møde med pave Frans. Dog anede Lyngvild ikke, at Paulo Dybala, der er spillernavnet bag på trøjen, er fra Argentina ligesom paven.
Jim Lyngvild havde iklædt sig en Roma-trøje, inden sit møde med pave Frans. Dog anede Lyngvild ikke, at Paulo Dybala, der er spillernavnet bag på trøjen, er fra Argentina ligesom paven.
 Foto: Privat

Jim Lyngvild har mange kendte mennesker i telefonbogen, men alligevel var det en benovet modemand, der onsdag morgen mødte selveste paven.

Lyngvild kom endda meget tæt på det katolske overhoved, og det er naturligt også en lykkelig designer, som SE og HØR fanger kort efter mødet med Pave Frans.

– Det var en virkelig stor oplevelse. Vi sad på forreste række til et stort offentligt arrangement, og han hilste pænt, lyder det fra Lyngvild.

Designeren havde sammen med sin mand Morten Paulsen fået billetter af schweizergarden til morgenarrangementet, hvor man kunne blive velsignet af paven, der lavede entre i sin berømte pavemobil.

Til den specielle begivenhed havde Jim Lyngvild iført sig en særlig mundering til ære for en af pavens interesser.

– Jeg havde købt en fodboldtrøje til dagen, da jeg ved, at han er stor fodboldfan.

Jim Lyngvild havde skaffet en lokal Roma-trøje, men hvad han ikke vidste var, at navnet Dybala, der står skrevet på trøjens ryg, er en argentinsk spiller.

– Er det rigtig? Jamen det passer jo perfekt med, at pave Frans også er fra Argentina. Det må være gudernes vilje, udbryder Jim Lyngvild til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-20/431543988_7411733072229628_7073141987087736054_n.jpg
Jim Lyngvild var blot en meter fra paven, da han så ham onsdag morgen.
 Foto: Privat

Et svulstigt svin

Rejsen til Vatikanstaten har ikke kun været ferie og afslapning for Jim og Morten.

Til en kommende udstilling om Jesus er Jim Lyngvild gået på jagt efter ”Jesuslir” i katolicismens hovedstad, og det har ikke været svært at finde.

– De er bare gode til at tjene penge. I katolicismen får man lir for alle pengene. Man kan købe alt, siger Jim Lyngvild og uddyber sit forhold til den katolske tro.

– Jeg er et svulstigt svin og elsker alt, der glimter og er lavet af guld. Der leverer Peterskirken og katolikkerne virkelig, siger han.

Har man selv planer om at se pave Frans, har modemanden et godt råd. Skynd dig.

– Han er blevet en gammel mand. Virkelig et dejligt og varmt menneske, men han er dårligt gående. Jeg er glad for, at jeg nåede det, siger Jim Lyngvild.

Sponsoreret indhold