Kendte15. september 2021

Når enden er go': Rihanna flashede numse ved Met Gala-efterfest

Sangerinden – og den nyslåede milliardær – kom for sent til både fest og middag mandag aften
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

33-årige Rihanna havde skiftet sin kappekjole fra Balenciaga ud med en mavebluse og en særdeles afslørende skørt, da hun endelig ankom til sine egne festligheder efter Met Gala-middagen i New York.

Lettere forsinket ankom hun til restauranten Davide. Stadig klædt i sort med fremtrædende diamantsmykker, men dog med et anderledes gennemsigtigt look.

Se det dristige look her:

https://imgix.seoghoer.dk/20210914-090500-1-1920x2880we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Der var frit udsyn til Barbados-stjernens baller (Foto: Ritzau Scanpix)

https://imgix.seoghoer.dk/20210914-090458-3-1300x1950we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Ingen kan være bling som Rihanna. (Foto: Ritzau Scanpix)

De verdensberømte turtelduer lukkede showet på den hvide løber foran Metropolitan Museum of Art i New York, hvor Vogue-chefredaktør Anna Wintour holdt hof – som et anden hovednavn på en festival.

Og her beviste de, at de havde forstået opgaven til fulde. Masser af drama under temaet: In America: A Lexicon of Fashion.

Dette års modebegivenhed var skønhedsmogulen og sangerindens første i tre år, og faktisk havde flere helt afskrevet idéen om at hun og kæresten A$AP Rocky ville dukke op. Men fashionabelt sent troppede det celebre par endelig op og stjal det sidste blitzlys mandag aften. Her var RiRi iført et skrud af kreativ direktør for Balenciaga, Demna Gvasalia - det var i øvrigt ham, der ledsagede Kim Kardashian i sort fra top til tå.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/mega786798_001.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Rihanna lukkede ballet i en imponerende Balenciaga-sag. (Foto: Ritzau Scanpix)

https://imgix.seoghoer.dk/mega786944_094.jpg
 Foto: MEGA

Rapperkæresten smed en farverig kviltet kappe, for derved at afsløre et strømlinet jakkesæt indenunder. (Foto: MEGA)

I maj bekræftede rapperen forholdet, efter fans i årevis har haft mistanke om en spirende romance mellem de to. Faktisk lød det på A$AP Rocky, som om de havde udviklet særlige metoder til at snige sig uden om pressen og nysgerrige blikke.

Over sommeren har ”Diamonds”-sangerinden fået et imponerende hak i bæltet, da hun ifølge Forbes kunne kalde sig dobbelt milliardær.

Forretningskvinden Rihanna har udover fra musikken skovlet penge ind på både frækt undertøj og den særdeles succesfulde Fenty Beauty-makeuplinje de seneste par år.

Sponsoreret indhold