Kendte6. august 2021

Milliardær-Rihanna: Nu kommenterer hun selv på den store nyhed

Torsdag kom det frem, at Rihanna er blevet dobbelt milliardær. Den nyhed har hun selv tre simple ord til
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kommer vel næppe som en overraskelse for nogen, at den særdeles succesfulde sangerinde Rihanna gennem sin mangeårige karrie har tjent masser af penge.

Alligevel er det dog ganske imponerende, at den 33-årige "Diamonds"-sangerinde sidder på en enorm formue bestående af intet mindre end to milliarder dollars.

Det kunne pengemagasinet Forbes løfte sløret for torsdag.

Rihanna, der også har tjent sine mange penge på både frækt undertøj og den særdeles succesfulde Fenty Beauty-makeuplinje, har nu givet sin kommentar på den store pengenyhed.

- Rih, en selvskabt milliardær. Hvad betyder det for dig?, lød spørgsmålet fra en paparazzi-fotograf, der fangede superstjernen på gaden.

Til det havde Rihanna et ganske kort svar, der nu er ved at gå viralt på de sociale medier.

- Gud er god, siger hun i den korte video, der blandt andet er blevet delt på Twitter.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega549824_001.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Barbados-sangerinden har solgt 250 millioner albums på verdensplan, men det er altså ikke kun musikken, der har sikret hende en bugnende pengepung.

Ifølge Forbes er det især Fenty Beauty, der har sikret hende milliarderne. 1,4 milliarder dollars skulle komme fre den succesfulde makeuplinje, mens undertøjslinjen Savage X Fenty har sikret hende godt 270 millioner dollars.

I 2016 udgav sangerinden sit seneste album, "Anti", og det har tjente hun 22,3 millioner dollars på musik alene, mens hendes mange verdensturnéer har sikret hende 137 millioner dollars.

Se klippet af Rihanna her:

Sponsoreret indhold