Buttenschøn bekræfter: Ja, jeg er kæreste med Motor Mille

Thomas Buttenschøn og Mille Gori.

Thomas Buttenschøn og Mille Gori.

Foto: All Over og Peter Grosen

Allerede tilbage i januar kunne SE og HØR fortælle, at Thomas Buttenschøn havde fundet kærligheden igen efter sin skilsmisse fra bloggeren Cana Buttenschøn.

Nu bekræfter sangeren selv, at han er kæreste med Mille Gori, der også er kendt som Motor Mille. 

Det gør han på Instagram.

Her har han lagt et billede af Mille Gori op.

- De fleste af jer kalder hende Motor Mille. Nogle af jer kalder hende Mille Gori. De af jer der kender hende, kalder hende bare Mille. Men det er kun mig, kun mig der kalder hende “min kæreste”. Ja, nu er det officielt, skriver Thomas til billedet af Mille Gori. 

Artiklen fortsætter efter billedet

I kender hende allerede. Nogle af jer kender hende med knaldrød læbestift og masser af sminke fra midten af manechen. I en stor cirkuskjole som den ukronede prinsesse af cirkusdanmark. Andre af jer kender hende fra værkstedet, med motorolie under øjnene. Drengepigen der kan snakke med om fodbold og biler, hende der der altid har et hurtigt comeback og altid er rap i replikken. Måske har I set hende som som Wendy. Pigen der både er venner med drengen der aldrig bliver voksen, feer og de glemte børn. Det var også sådan jeg mødte hende. Det var sådan jeg lærte hende at kende. Nu er jeg begyndt at se hende på en anden måde. Nu ser jeg hende sådan her. Helt uden sminke, smilende og med et drømmende blik i øjet, mens hun fortæller mig at jeg skal stoppe med at tage billeder af hende hele tiden. Men jeg kan ikke lade være. Jeg vil så gerne have at tiden kunne stå stille. Det er sådan set derfor jeg tager billeder. De fleste af jer kalder hende Motor Mille. Nogle af jer kalder hende Mille Gori. De af jer der kender hende, kalder hende bare Mille. Men det er kun mig, kun mig der kalder hende “min kæreste”. Ja, nu er det officielt.

A post shared by Thomas Buttenschøn (@buttenschon) on

Det er ikke første gang, at Thomas har skrevet lange og smukke tekster om Mille på de sociale medier

Men det er første gang, at han står ved, at det er hende, det drejer sig om.

- Der er noget magisk over hende. Nærmest cirkusagtigt. Hun er en romantiker, og hun er en drømmer, fuldstændig ligesom jeg selv. Jeg tog det her billede, netop som hun kastede mønten. I kan se den hænger oppe i højre hjørne. Jeg spurgte hende efterfølgende hvad hun ønskede, hun smilede til mig og sagde, at det måtte hun naturligvis ikke fortælle til nogen, fordi så går det aldrig i opfyldelse. Jeg er måske selvfed, når jeg bilder mig selv ind, at det hun ønskede handler om mig. Men det tror jeg nu altså at det gør. Ligesom mit nytårsforsæt også handler om hende, skrev Thomas til et billede tilbage i december. Her kunne man kun se Mille Gori bagfra. 

Parret var i januar på ferie sammen i Brasilien.

Her lagde Thomas også billeder af Mille på de sociale medier. 

Artiklen fortsætter efter billedet

A post shared by Thomas Buttenschøn (@buttenschon) on

Thomas Buttenschøn blev skilt sidste år

Det er ikke mere end  8 måneder siden, at Thomas Buttenschøn fortalte, at han skulle skilles fra bloggeren Cana Buttenschøn, som han havde været gift med i syv år

- "Mor og far er ikke længere kærester", det er uden sammenligning den sværeste snak, vi indtil videre har taget med vores to elskede drenge. Cana og jeg er i fællesskab blevet enige om, at vi flytter fra hinanden. Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende, til at blive venskabelig og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn, skriver Thomas Buttenschøn som kommentar til billedet og tilføjer, at deres to børn – sønnerne Jens og Peter – er ”det vigtigste og det vil de altid være”, skrev Thomas på sin Instagram-profil, da han fortalte, at parret ikke længere var sammen. 
 
Thomas Buttenschøn mødte sin ekskone Cana i 2009, og allerede efter et års tid valgte de at blive gift – og ventede også deres første barn sammen, en lille dreng. Senere blev familien udvidet med endnu en søn.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close