Morten Ankerdal flytter: Nye græsgange

Snart pakker Morten Ankerdal, 46, og familien sammen i huset for at flytte til et andet sted i nærheden.

Snart pakker Morten Ankerdal, 46, og familien sammen i huset for at flytte til et andet sted i nærheden.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Samme adresse i 16 år må være nok, mener TV 2-sportsværten Morten Ankerdal, der sammen med fru Vibeke har sat villaen i Greve til salg.

Huset kan købes for 3.950.000 kroner – og for den sum får man 118 kvadratmeter bolig, som den nuværende ejer kan skrive under på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sammen med hustruen, den tidligere norske håndboldspiller Vibeke Nesse, 47, har TV 2-darlingen de to teenagebørn Emilie og Mikkel.
Parret har været gift siden 2007. (Foto: Thomas Laursen)

– Det er virkelig vores hus. Der er stort set ikke den ting, der ikke er skiftet eller lavet om, siden vi flyttede ind. Vi kan virkelig stå inde for det hus, der ligger rigtig godt i forhold til alt, lyder Mortens salgstale i et opslag på Facebook. Det er ikke for at udforske nye spændende områder af landet, at parret sælger. De vil bare lidt tættere på vandet og have lidt mere plads, fortæller tv-veteranen, der betalte 2,3 millioner kroner for huset i 2004, men siden har renoveret det meste.

Beslutningen om at sælge har 46-årige Ankerdal haft god tid til at tænke over.

Han var blandt de medarbejdere, som TV 2 tidligere på året sendte hjem med næsten fuld løn på grund af coronapause i sportsverdenen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close