Kendte22. maj 2021

Mistede kontrollen: Derfor blev Nick Jonas indlagt efter cykelulykke

Det var under stort hemmelighedskræmmeri, det tidligere på ugen blev afsløret, at den 28-årige Jonas Brother-sanger var blevet indlagt på hospitalet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere på ugen kunne den 28-årige sanger fortælle, at han i weekenden måtte forbi hospitalet med et brækket ribben, efter en voldsom cykelulykke.

Det amerikanske medie TMZ kunne efterfølgende berette, at det muligvis var sket under optagelserne til et nyt projekt, men ingen kilder kunne eller vilde udtale sig om, hvad der faktisk var sket.

Nu tager Nick Jonas dog selv bladet fra munden og fortæller, at den voldsomme ulykke skete under optagelserne til det kommende NBC-program ”Olympic Dreams”, der filmes i forbindelse med det kommende OL:

- Mine brødre og jeg konkurrerer mod hinanden i forskellige OL-sportsgrene, og en af disse konkurrencer krævede, at jeg skulle cykle, fortæller han i et interview med EXTRA og fortsætter:

- Jeg mistede kontrollen over cyklen og fløj faktisk af den, det var ret grimt. Men altså, jeg har det okay, jeg sørger bare for at få hvilet en masse, når jeg ikke er i gang med optagelserne til ”The Voice”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega565537_013.jpg
 Foto: MEGA

Det har været en lettere dramatisk uge for den 28-årige sanger, der dog ikke længere er indlagt på hospitalet. Foto: MEGA

Jonas er en af dommerne i det famøse sangprogram, og det var under mandagens udsendelse, at han kunne forsikre sin millionvis af fans om, at han havde det godt trods omstændighederne.

I programmet kunne han dog ikke sige andet end, at han var sluppet med et brækket ribben. Men det lader til, at det nemt kunne have været gået meget værre for sangeren:

- For at være helt ærlig, så føler jeg mig meget, meget heldig. Det er bare en af de skader, hvor du praktisk taget ikke kan gøre noget, du er bare nødt til at vente og klare smerten, fortæller han videre.

- Jeg føler, at det kunne have været gået mig meget værre, så at skulle deale med det her, det er helt okay.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega620279_037.jpg
 Foto: MEGA

Det vides endnu ikke, om Nick Jonas' styrt kommer til at blive vist, når programmet "Olympic Dreams" får premiere. Foto: MEGA

Smerte eller ej, så er sangeren i øjeblikket også travlt optaget, og en længere indlæggelse på hospitalet ville nok heller ikke have faldet i bedste jord hos den yngste af de tre Jonas Brothers.

Udover at være en aktiv del af ”The Voice” og ”Olympic Dreams”, så skal han i weekenden desuden være vært på ”Billboard Music Awards”.

Sponsoreret indhold