Kendte18. maj 2021

Nick Jonas indlagt efter voldsom cykelulykke

Det blev vist en lidt for vild weekend for sangeren Nick Jonas, der under optagelserne til et nyt projekt kom slemt til skade
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nick_jonas_0.jpg
 Foto: MEGA

Den 28-årige Jonas Brothers-sanger måtte i weekenden en tur på hospitalet, da han under optagelserne til et umiddelbart hemmeligt projekt kom slemt til skade.

Det kunne det amerikanske medie TMZ berette sent lørdag aften.

Nu har sangeren endelig selv sat ord på, hvad der var årsagen til, at han måtte med ambulance til det nærmeste hospital.

Det gjorde han under mandagens episode af ”The Voice”.

- Jeg brækkede et ribben, efter at jeg faldt på min cykel og fik også et par andre buler og skrammer, lyder det fra ham.

Men trods den ubehagelige oplevelse forsikrer han, at han ”har det okay”, efter han blev udskrevet om søndagen, så han kunne nå at være med til optagelserne af sangprogrammet:

- Jeg har da haft det bedre, men jeg klarer mig, fortæller han videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/nick_jonas_og_priyanka_chopra.jpg
 Foto: MEGA

Derhjemme har sangeren konen, Priyanka Chopra der kan tage sig godt af ham. Foto: MEGA

Kan ikke grine

Helt skidt står det dog ikke til hos den unge dommer, der videre sagde til Gwen Stefanis forlovede, Blake Shelton - der også er dommer i sangprogrammet - at han lige måtte igen med de gode jokes.

- Blake, du må ikke få mig til at grine, det gør alt for ondt, når det sker.

Helt stoppe med at drille kunne den 44-årige countrysanger dog ikke, der fortsatte med at sige, at Jonas nok bare var ude på at få sympatistemmer.

Nick Jonas gik dog ikke mere i detaljer med, hvordan eller hvorfor han var kørt galt på sin cykel, eller hvad optagelserne var til.

Kilder tæt på Jonas-brødrene har dog alligevel fortalt det amerikanske medie TMZ, at de muligvis er i gang med at filme til et konkurrenceprogram til kanalen NBC.

Sponsoreret indhold