Kendte 25. januar 2021

Millionnedgang til Madsen: Ramt af corona

Færre foredrag under pandemien har amputeret tv-værtens indtjening
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Anders Lund Madsen, 57, er formentlig alt andet end glad for coronakrisen, for den har betydet et stort dyk i hans indtjening. Det viser det netop offentliggjorte regnskab for hans firma.

Her faldt bruttofortjenesten fra 2.873.928 kroner i regnskabsperioden 2018/19 til “kun” 1.703.600 kroner i den seneste periode. Et fald på 1.170.328 kroner, hvilket svarer til en nedgang på knap 100.000 om måneden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Jesper Sunesen)

Det er gået nedad i indtjeningen for Anders Lund Madsen. (Foto: Jesper Sunesen)

Ved siden af jobbet som tv-vært har Anders Lund Madsen gennem mange år drevet en succesfuld karriere som foredragsholder, men den branche har været hårdt ramt af forsamlingsforbud i forbindelse med nedlukninger.

Over for SE og HØR bekræfter Anders Lund Madsen, at det er coronakrisen, der har betydet, at der er kommet færre penge i kassen. Han tør ikke gætte på, hvornår der kommer gang i foredragene igen.

– Det er svært at sige. Spørg hellere statsministeren, siger han.

Den sprælske mediemand kunne ellers godt bruge pengene for tiden. Han købte for nylig en 174 kvadratmeter stor villa i Kongens Lyngby til den nette sum af 14,4 millioner kroner.

Samtidig blev han i midten af november sidste år far for syvende gang, da han fik datteren Vild. Og den slags er ikke billige i drift.

Sponsoreret indhold