Kendte11. juni 2022

Millionluns til Caroline Fleming

Valdemars Slot blev solgt for langt mindre end udbudsprisen, selv om frøken Flemings kæreste sagtens kunne have købt det
Henrik Lind og Caroline Fleming
Caroline Fleming tjener kun ganske få millioner på handlen, fordi Valdemars Slot er tynget af en enormgæld. Til gengæld viser kæresten Henrik Linds regnskab kæmpe milliard overskud.
 Foto: Dan Mariegaard

Nogle leger med millioner. Andre med milliarder.

Caroline Fleming, 46, tilhører den første kategori. Den tidligere baronesse og tv-kendis har solgt sin halvdel af Valdemars Slot til lillesøster Louise “Duddi” Albinus.

Prisen for slottet på Tåsinge blev 106.300.000 kr., hvilket er omkring 60 millioner kroner mindre end udbudsprisen. Dertil kommer tre marker ved Gammel Nyby. Jorden der blev solgt for 4,5 millioner, så den samlede sum løber op i 110,8 millioner kroner.

Valdemar Slot
Det historiske Valdemars Slot på Tåsinge er nu i hænderne på Duddi.
 Foto: Jesper Sunesen

Slottet er tynget af en gæld på mindst 85 millioner kroner, og fordi kreditorerne kommer før Caroline Fleming, får hun kun halvdelen af provenuet i forbindelse med salget – hvilket anslået bliver i omegnen af 10 millioner kroner.

Oven i kommer indtægter i forbindelse med salget af slottets indbo. Det tilhører Carolines ældste søn Alexander og forventes at blive solgt på en auktion.

Kunne købe 50 slotte

Caroline Flemings kæreste, den 47-årige aarhusianer Henrik Lind, bevæger sig i helt andre luftlag. Henrik, som mageligt kunne have købt 50 slotte i samme prisklasse som Valdemars Slot, har netop offentliggjort 2021-regnskabet for sin pengetank Lind Invest:

Indtjeningen før skat landede på næsten 2,3 milliarder kroner. I 2020 var tallet 1,4 milliarder.

Efter skat er overskuddet 1,8 mia. kr.

Formuen i Lind Invest var ved udgangen af 2021 på over 8,5 milliarder kroner. kr. Det svarer til en svimlende vækst på 1,8 milliarder i forhold til 2020.

Lind Invest donerer store beløb til velgørende formål – blandt andet til at få indvandrere og flygtninge i arbejde samt til indiske gadebørn.

Sponsoreret indhold