Kendte 13. august 2019

Milliongevinst i vente: Skipper bolig

Forhenværende minister Simon Emil Ammitzbøll-Bille sælger luksuslejligheden i københavnske Havnegade.
(Foto: Hanne Juul)

Det giver rigtig god motion, men det er ikke optimalt at bo med et lille barn og en gravhund i en fjerdesals lejlighed i en ejendom uden elevator.

Forhenværende økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille, 41, og hans fem år yngre hustru, Kristine, har efter kun to år på adressen valgt at sætte deres 122 kvadratmeter store lejlighed i Havnegade i København til salg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prisen er sat til 9,5 mio. kr.

Det er halvanden million kroner mere, end de selv betalte i 2017, hvor de overtog boligen efter skuespilleren Mille Lehfeldt, der på det tidspunkt netop selv var blevet mor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Boliga)

Eksministeren Simon Emil Ammitzbøll-Billes lejlighed ligger øverst i denne præsentable ejendom. (Foto: Googlemaps)

Dermed står Simon Emil og hustruen til at score en gevinst på halvanden million kroner minus salæret til ejendomsmægleren.

Den lyse lejlighed indeholder fire værelser, stort badeværelse med badekar og vaskesøjle og snedkerkøkken. Og der er selvfølgelig en hyggelig baggård og udsigt til vandet.

Parret blev for et år siden forældre til datteren, Lili.

Trods et katastrofevalg for Liberal Alliance, lykkedes det Simon Emil Ammitzbøll at bevare sin stol i Folketingssalen. Men ministerposten og ministerbilen blev der sagt farvel til.

Brug for en pause i hverdagen? Køb et abonnement på SE og HØR.

Sponsoreret indhold