Nyheder 23. august 2016

Simon Emil sender rørende hilsen til afdød ægtemand

I to dødsannoncer i dagens udgave af Berlingske og Politiken sender politikeren Simon Emil Ammitzbøll en sidste hilsen til manden Henning
Foto: Mikael Rieck

Simon Emil Ammitzbøll har mistet sin mand Henning, som han havde været gift med i 11 år, og nu sender politikeren en sidste hilsen til ægtemanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Min kære mand er død alt for tidligt. Jeg vil savne dig resten af livet, skriver Simon Emil i de dødsannoncer, som han i dag har i Politiken og Berlingske.

Parret nåede at være sammen i 17 år. Henning nåede at være kræftsyg i seks år inden hans alt for tidlige død.

Simon Emil har tidligere fortalt, hvordan Henning friede til ham.

- Jeg havde været kæreste med Henning i syv år, da han friede til mig. Det var på hans fødselsdag, den 3. december, og jeg var gået i køkkenet for at lave en god middag til os. Mens jeg stod og lavede skaldyrssuppe, åbnede han en flaske champagne. Det blev jeg lidt irriteret over, for jeg havde købt en god flaske hvidvin til os. Så faldt Henning på knæ og spurgte, om jeg ville gifte mig med ham. Jeg blev overrasket og glad og sagde ja med det samme, fortalte Simon Emil Ammitzbøll tilBerlingske i 2005.

Den tragiske nyhed om, at Simon Emil Ammitzbøll nu er enkemand har også betydet, at politikeren har meldt afbud til en studietur med Folketinget. Her skulle han sammen med flere kollegaer have besøgt stillehavsøen Nauru.

Sponsoreret indhold