Miley Cyrus om forholdet til Liam Hemsworth: Jeg er stadig seksuelt tiltrukket af kvinder

Foto: MEGA

Miley Cyrus er gift med Liam Hemsworth - og dermed er hun gift med en mand. Men titlen som mand og kone afholder ikke Cyrus fra åbent at tale om, at hun fortsat er seksuelt tiltrukket af kvinder. 

I et nyt interview med Elle åbner Cyrus nemlig op om forholdet til sin mand, Liam.

- Jeg er i et heteroseksuelt forhold, men jeg er stadig meget seksuelt tiltrukket af kvinder. Mennesker bliver vegetarer af sundhedsmæssige årsager, men bacon smager stadig fucking godt - og det ved jeg. Jeg tog et valg om min partner. Det er den person, jeg føler har min ryg mest. Jeg passer bestemt ikke ind i den stereotype kone-rolle. Jeg kan ikke engang lide det ord, siger Cyrus til Elle. 

Miley fortæller også, at hun meget bedre kan lide, at de to kalder sig "partnere", og at hun føler, at det er dét hendes mor og far også er. 

Det er også i interviewet med Elle, at Cyrus åbner op om sit liv som Hannah Montana. Her bliver hun spurgt, om hun nogensinde har haft lyst til at bryde ud af rollen. 

- Jeg gjorde det dengang, jeg var 18. Jeg følte mig latterlig. I sekundet, hvor jeg havde sex, havde jeg det sådan: Jeg kan ikke tage den fucking paryk på igen. Det blev underligt. Jeg følte... Jeg var voksen, siger hun til mediet. 

Miley fortæller, at hun engang sammenlignede, hvordan hun havde det, med et billede hun så backstage i Disneyland: En mand klædt som Peter Pan røg en cigaret. 

- Og jeg havde det sådan, 'det er mig. Det er de drømme, jeg knuser'. Det var sådan, alle følte med bong-videoen, men jeg er ikke en Disney-maskot. Jeg er et menneske, siger hun. 

Artiklen fortsætter under billedet

Miley Cyrus i rollen som Hannah Montana (foto: MEGA) 

Bong-videoen, Miley refererer til, er videoen, der gik viralt i 2011, hvor Miley ryger salvia fra en bong. På det tidspunkt passede videoen ikke til dét brand, Miley var - en barnestjerne. 

Miley har for nyligt spillet rollen som Ashely O i den femte sæson af "Black Mirror" - og hun fortæller, at rollen næsten var som på tidspunktet, hvor hun var en Disney-stjerne. 

- De gav mig et manuskript og var sådan: "Lad os vide, om du er interesseret", og jeg læste det og tænkte: "Det er ikke engang et spørgsmål, om jeg er interesseret. Det er sådan, at ingen andre kan spille det her, fordi det er mit liv. Som om I bare tog mit liv", forklarer hun. 

Miley Cyrus blev gift med Liam Hemsworth ved et jule-bryllup. De to sagde ja til hinanden den 23. december 2018. 

Flere gode historier? Køb et abonnement på SE og HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close