Kendte6. december 2020

Miley Cyrus smider tøjet: Giv dem noget at skrive om

Popsilden Miley Cyrus har aldrig været bange for at smide klunset, og nu gør hun det igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega356628_007.jpg
 Foto: MEGA

Miley Cyrus er en talentfuld dame, der både kan synge, danse og spille skuespil. Oven i alt det besidder hun også et helt utroligt talent for at smide tøjet.

Det har har hun senest gjort til forsiden af musikmagasinet Rolling Stone, hvor hun viser attitude og attributter frem.

Den 28-årige sangerinde har sørget for at dele flere af magasinets billeder på sin Instagram-profil, og i ægte Miley Cyrus-stil er det med både med skæv overlæbe, tungen ud af kæften og rock and roll-attitude i den bedste popudgave, der findes.

Artiklen fortsætter efter billedet...

- I det mindste giver jeg aviserne noget, de kan skrive om, skriver den forhenværende Disney-darling til et af billederne.

Billederne er taget i forbindelse med promoveringen af Mileys nyeste album, det pop-rockede "Plastic Hearts", der netop er landet og har høstet fine roser fra både danske og internationale kritikere.

På det nye album prøver "Wrecking Ball"-sangerinden kræfter med en noget mere rocket lyd og attitude, som hun har skruet sammen med lidt hjælp fra både Joan Jett, Stevie Nicks, Dua Lipa, Billy Idol, Mark Ronson og Red Hot Chili Peppers' Chad Smith.

Den rockede lyd var dog ikke ligefrem noget, hun oprindeligt havde planlagt at ramme, da hun gik i studiet for at lave sit nye album.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg kunne sige, at jeg har fucking planlagt det, og at jeg er et strategisk geni, men jeg er ikke så strategisk. Jeg ved aldrig, hvilken plade det er, når jeg starter med at lave den. Og på grund af min livsstil, og der hvor jeg er i mit liv, passer det bare, siger hun til Rolling Stone og fortsætter:

- Jeg voksede sgu op med countrymusik. Vi er historiefortællere. Hver plade er en historie.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Farvel til Hemsworth

Miley kunne for nylig fortælle radioværten Howard Stern slibrige detaljer om både sexliv og om sin skilsmisse fra skuespilleren Liam Hemsworth.

- Jeg løb mod ilden, hvilket er ret unormalt. Mange dyr gør det, og de ender med at dø. Du er tiltrukket af varmen, og jeg er en intens person, lyder det fra hende i et nyt interview med Howard Stern.

- Jeg holdt sådan fast i, hvad jeg havde tilbage, hvilket var ham og jeg. Og jeg elskede ham virkelig, og det gør jeg stadig, og det vil jeg altid gøre.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth nåede at danne par i næsten ti år, før de endeligt gik hver til sit.

Siden da har Miley kærestet med musikeren Cody Simpson, mens Liam Hemsworth i løbet af sommeren har fundet sig en hed romance med den 22-årige model Gabriella Brooks.

Sponsoreret indhold