Reality3. juni 2019

Før de indledte forholdet: Scott Disick advarede Sofia Richie

Scott Disick advarede Sofia Richie om, at hun var nødt til at acceptere hans tætte forhold med sin eks Kourtney Kardashian og resten af Kardashian-familien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-03_kl._14.19.44.png
 Foto: MEGA

Scott Disick og Sofia Richies forhold har formentligt nydt godt af, at Scott allerede fra start lagde kortene på bordet omkring sit forhold til sin ekskærestes familie.

Han har nemlig nemlig fra start sat en tyk streg under, at han overhovedet ikke havde i sinde at ændre på sit tætte forhold til Kourtney og resten af Kardashian-familien. Det skriver Hollywood Life.

36-årige Scott Disick har tre børn med 40-årige Kourtney Kardashian, og de er fortsat tætte venner. Dét lod Scott altså 20-årige Sofia Richie vide, og accepten af netop dette var nødvendig for, at de to kunne begynde at date.

- Da Sofia gik ind i forholdet med Scott, lagde Scott alle kortene på bordet omkring sin eks, børnene, Kardashian-familien og hvordan dynamikken fungerer. De er tætte. De er i familie for evigt, og Sofia forstår og respekterer det. Det er én af de mange grunde til, at Scott og Sofia er så gode sammen, fortæller en kilde tæt på familien til mediet.

Sofia har vist flere gange, at hun er mere end villig til at acceptere Kourtney samt hende og Scotts børn, 9-årige Mason, 6-årige Penelope og 4-årige Reign. Hun har flere gange været med på familieferie og til events - senest til Scotts fødselsdag.

Også Scott nyder godt af, at hans nye kæreste fungerer så godt med hans ekskæreste.

- Han er så glad for, at der ikke er drama mellem Sofia og Kourtney. Han har puttet en masse arbejde i få alle til at lande et godt sted, og nu er det nået til et punkt, hvor alle er med, og hvor det føles naturligt for alle, siger en kilde til Hollywood Life.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/kourtney_kardashian_5.jpg
 (Foto: MEGA)

Kourtney og Scott har fik tre børn sammen, mens de var sammen (foto: MEGA)

Sofia har i øvrigt været bedste venner med Kourtneys lillesøster, Kylie Jenner, siden de var børn, og hun er derfor vokset op omkring Kardashian-familien.

Sofia og Scott begyndte at date i sommeren 2017, og selvom der gik rygter om, at de gik fra hinanden kort senere på året, har de formået at bygge et stærkt forhold op - og lige nu ser det ud som om, at de er stærkere end nogensinde.

Scott og Kourtney fandt sammen i 2006, og efter et on-off-forhold i en del år, gik de fra hinanden i 2015.

På trods af, at de fandt sammen igen efter deres brud, beviste de, at deres forhold var endegyldigt forbi, da de begyndte at date andre i 2017.

null

Sponsoreret indhold