Kendte3. juli 2020

Cody Simpson taler ud om Miley Cyrus’ ædruelighed

I sidste uge kunne sangerinden afsløre, at hun har været ædru i et halvt år. Nu fortæller en kilde tæt på parret omkring kæresten, Cody Simpsons håndtering af valget
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i 2013 begyndte det for alvor at gå ned ad bakke for den nu 27-årige sangerinde, da hun optrådte med en kæmpe skum fuck-finger i meget lidt tøj til Video Music Awards.

Tiden efter bestod af masser af alkohol og stoffer - og sangerinden lagde sjældent skjul på, hvad hun brugte sin fritid på.

Men i sidste uge kunne stjernen afsløre, at hun nu kunne fejre, at hun havde været ædru i et halvt år.

- Det har været virkelig vigtigt for mig gennem det sidste års tid at leve som ædru, for jeg har virkelig gerne kunne gøre det endnu bedre kunstnerisk, lød det fra hende.

https://imgix.seoghoer.dk/mega640840_001.jpg
 Foto: MEGA

Miley Cyrus har været gennem lidt af hvert, siden hun for alvor blev kendt, da hun spillede popstjernen "Hannah Montana" tilbage i 2006-2011. Foto: MEGA

Det kunne derfor godt tyde på, at også kæresten Cody Simpson, 23, har haft en finger med i spillet. De to har nemlig dannet par siden oktober 2019, da de to fandt sammen kort tid efter, at Miley Cyrus brød med Kaitlynn Carter.

En kilde tæt på parret fortæller også, at netop Cody har været en stor hjælp.

- Hun er virkelig glad for at være sammen med Cody. Han går selv meget op i at have en ædru og sund livsstil og støtter hendes kamp for at forblive ædru, lyder det fra kilden til People.

Udover at beslutningen om at droppe både alkohol og stoffer var for at få det bedre fysisk. Så har livsstilsændringen også haft en indvirkning på sangerens følelsesmæssige helbred.

https://imgix.seoghoer.dk/miley_cyrus_og_cody_simpson_-_undertoej.jpg
 Foto: Instagram

Det ser da også ud til at være et ganske behageligt forhold at være i - for dem begge. Foto: Privat/Instagram

- Det er virkelig svært, særligt som ung, fordi der er et stigma omkring ”du er ikke sjov”. Og altså du kan kalde mig mange ting, men jeg ved, at jeg er sjov.

- Det jeg elsker er, at jeg nu kan vågne op og være 100 procent, 100 procent af tiden. Jeg føler mig ikke sløv, når jeg vågner. Jeg vil gerne vågne, og så bare føle mig klar, forklarede Miley om valget.

Sponsoreret indhold