Miley Cyrus om bruddet med Liam Hemsworth: - Brugte ikke tid på at græde over det

Den 27-årige Miley Cyrus og den 30-årige Liam Hemsworth lærte hinanden at kende tilbage i 2009 under optagelserne til ”The Last Song”.

Her blev det ikke kun til kærlighed mellem de to skuespilleres roller Ronnie Miller og Will Blakelee men også i virkeligheden.

De har to har dog gennem årene oplevet at gå fra hinanden flere gange, at blive forlovet for at droppe hinanden igen, før de sagde deres ”ja” til hinanden i december 2018. Ægteskabet holdt dog ikke længe, og i december sidste år var deres skilsmisse endegyldig.

Men det er først nu, sangerinden for alvor sætter ord på bruddet.

Det gør hun i et nyt interview i talkshowet Skavlan, da hun bliver spurgt, hvad hendes hemmelighed er til at håndtere et knust hjerte.

- Jeg har været gennem meget, og jeg har oplevet en del trauma og tab de sidste par år. Jeg mistede mit hus i Malibu til en brand, jeg har været gennem en skilsmisse, og jeg har mistet min bedstemor, som jeg var supertæt på, fortæller hun og uddyber:

- På en måde, så brugte jeg ikke særlig meget tid på at græde over det, og det var ikke fordi, jeg var kold eller prøvede at undgå at føle, men det var fordi, det ville ikke ændre på noget alligevel. Jeg prøvede bare at fortsætte med at være i gang med ting, jeg kunne kontrollere, ellers ville jeg begynde at føle mig låst fast.

Liam Hemsworth og Miley Cyrus har været en del af hinandens liv siden 2009, men i august 2019 valgte de at gå endegyldigt fra hinanden, da de søgte om skilsmisse. Den gik igennem i december 2019. Foto: MEGA

Og ved netop at holde tårerne tilbage har hun også haft mulighed for at komme videre så hurtigt, som hun gjorde, lyder det fra hende.

Der gik da heller ikke mange måneder fra, det blev offentliggjort, at Miley og Hemsworth ikke længere dannede par til sangerinden havde fået sat kløerne i Cody Simpson, som hun dog sluttede sit forhold med i august.

- Jeg heler ved at rejse og ved at møde nye mennesker. Når du mister en person, så kommer der en anden ind i dit liv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close