Kendte11. december 2023

Milad Sadaati med ny melding: Vil ikke have Elvira Pitzner dømt for utroskab

Selvom Milad Sadaati har meldt Elvira Pitzner til politiet for at have været utro med en anden mand, så fortæller han nu, at han ikke ønsker at få hende dømt for utroskab
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For nogle år siden i "Diamantfamilien" hastede Katerina Pitzner til Dubai for at forhindre, at Elvira gifter sig med Milad.
 Video: TV 2

For knap to uger siden trak Elvira Pitzner overskrifter både herhjemme og i udlandet, da det kom frem, at hun sad varetægtsfængslet i Dubai efter hendes ekskæreste Milad Sadaati havde anmeldt hende for utroskab.

Men nu fortæller Milad Sadaati til TV 2, at han ikke ønsker at få Elvira Pitzner fængslet for utroskab.

Den 36-årige iraner forklarer, at han blot ønsker, at Elvira Pitzner afleverer de ting, som han mener, hun har stjålet fra ham, tilbage.

- Jeg vil ikke have, at hun kommer i fængsel. Hvis hun giver mig de ting, hun har stjålet fra mig, tilbage, er jeg mere end glad. Men gør hun ikke det, så har hun fortjent det.

Til mediet forklarer han yderligere, at han ville forhindre Pitzner i at forlade Dubai, da hun i starten af december besøgte landet med sin nye kæreste.

Derfor anmeldte han hende for utroskab.

Milad Sadaati fastholder, at han stadig er islamisk gift med Elvira Pitzner på trods af, at de gik fra hinanden tidligere på året - og ifølge islamisk lovgivning er det strafbart at være utro.

Den iranske bokser har tidligere hævdet overfor SE og HØR, at Elvira har stjålet både penge og ejendele.

- Elvira stjal mine møbler, tog mine penge og mine ejendele. Så var hun mig utro med sin nye fyr, og så blokerede hun mig, lød forklaringen på anmeldelsen.

Selvom Milad Sadaati fortæller, at han ikke ønsker Elvira Pitzner dømt for utroskab, så han har ikke været bleg for at tale højt om selvsamme.

Til SE og HØR har han tidligere forklaret, at politiet i Dubai fangede Elvira Pitzner og hendes nye kæreste på sengen.

- Jeg har bevis på, at hun har kysset med sin nye fyr på en hotelgang, og at de er blevet opdaget sammen i sengen, lød forklaringen blandt andet fra den iranske bokser.

Sponsoreret indhold