Reality5. december 2023

Milad hævder: Sådan fangede politiet Elvira og ny kæreste

Skal man tro Milad Saadati, så var det under dramatiske omstændigheder, at Elvira Pitzner og hendes nye kæreste blev anholdt i Dubai
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hvis Elvira Pitzner havde Milad Saadati med på den røde løber, da de var kærester, så stillede de aldrig op til hverken billeder eller interviews. Det forklarer diamantdatter i videoen her.
 Video: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ! SE OG HØR ERFARER: SAGEN MOD ELVIRA SMULDRER FOR MILAD

Anklagerne og beskyldningerne kommer som fra et maskingevær, når Milad Saadati taler om Elvira Pitzner.

I et interview med SE og HØR fortæller den iranske bokser nu, hvordan han hævder, at diamantdatteren og hendes nye kæreste blev pågrebet af politiet i Dubai.

- Jeg har bevis på, at hun har kysset med sin nye fyr på en hotelgang, og at de er blevet opdaget sammen i sengen, siger Milad.

- Politiet ransagede hotellet, og tog dem fra sengen til hospitalet, hvor undersøgelser beviste, at de har haft sex. Det er alt sammen stærke beviser, og jeg har ikke brug for mere end det.

Her kan du høre det seneste afsnit af SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", hvor "Paradise Hotel"-stjernerne Sarah Dohn og Vivi Bach er gæster:

Det har ikke været muligt for SE og HØR at komme i kontakt med Elvira Pitzner og høre hendes side af historien.

Katerina Pitzner siger til SE og HØR, at hun og resten af familien ikke vil kommentere på den verserende sag.

Elvira Pitzner, Milad Saadati
Milad slår fast over for SE og HØR, at han har anmeldt Elvira for retfærdighedens skyld.
 Foto: Lars H. Laursen, Mikael Rieck

Milad holder fast, i at han og Elvira blev gift i 2021, og at de stadig er gift den dag i dag. Derfor er det strafbart i De Forenede Arabiske Emirater, hvis Pitzner-datteren har begået utroskab.

Og Milad hævder altså, at politiet i Dubai pågreb Elvira og hendes nye kæreste, iværksætteren Mortada Hadad, i seng sammen på et hotelværelse i ørkenstaten.

- Politiet i Dubai anholder dig ikke på dit hotelværelse, hvis de ikke har rettens ord for det, siger Milad, som samtidig hævder at vide en hel masse om den politimæssige efterforskning.

- Politiet har gjort en stor research på sociale medier, med overvågningskameraer osv., har overvåget hotellet.

Bokseren påstår yderligere, at myndighederne i Dubai ikke ville rejse en sag mod Elvira, hvis de ikke var helt sikre på at have sandheden på deres side.

- Dubai bekymrer sig meget om dets image. De ville ikke smide nogen i fængsel for noget, de ikke har gjort, siger han.

Sponsoreret indhold