Reality5. december 2023

Stort interview med Milad Saadati: Derfor har jeg anmeldt Elvira

Milad Saadati er ekstremt klar i spyttet, da SE og HØR interviewer ham. Den iranske bokser vil have retfærdighed og forklarer nu, hvorfor han har anmeldt Elvira Pitzner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Da Elvira Pitzner var til "Vild med dans" for at støtte sin mor Katerina Pitzner, var hun stadig kærester med Milad Saadati. Han var også med blandt publikum men ønskede ikke at få taget billeder. Se det hele i videoen øverst i artiklen.
 Aller TV

LÆS OGSÅ! EFTER FÆNGSLING: ELVIRAS NYE KÆRESTE SENDER KÆRLIGHEDSERKLÆRING

- Jeg har det fantastisk!

Humøret er højt hos Milad Saadati, da SE og HØR indleder et interview med den iranske bokser over telefonen.

Det er til trods for, at Milad har udløst en mediestorm og sendt Elvira Pitzner i fængsel ved at - ifølge ham - melde den danske tv-kendis til politiet for utroskab og tyveri.

Anklagerne står i kø hos den 36-årige iraner, som i tre år var kærester med Elvira. Han hævder fortsat, at han og Pitzner-datteren har været gift siden 2021.

- Jeg har anmeldt hende, fordi hun har stjålet en masse penge fra mig, og hun har grinet af mig og sagt, at det ikke er et problem, siger Milad til SE og HØR.

- Elvira stjal mine møbler, tog mine penge og mine ejendele. Så var hun mig utro med sin nye fyr, og så blokerede hun mig.

Elvira Pitzner, Milad Saadati
I et interview med SE og HØR taler Milad Saadati nu for første gang ud om sine anklager mod Elvira Pitzner.
 Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck

SE og HØR har ikke haft mulighed for at forelægge disse alvorlige anklager for Elvira, da hun i skrivende stund ikke er til at få fat på.

Det skal også tilføjes, at vi ikke har set beviser fra Milads side på hans mange anklager.

Hævn over Pitzner-familien!

Selv om de altså var kærester i omkring tre år og ifølge Milad har været gift i to år, har han ikke ondt af Elvira.

Med egne ord vil han have diamantdatteren og hele hendes familie ned med nakken.

- Jeg vil have familien Pitzners sande ansigt frem i offentligheden og vise, hvordan de i virkeligheden er. Jeg vil have retfærdighed, slår Milad fast.

Bokseren hævder, at det er over tre måneder siden, han meldte Elvira til politiet i Danmark, Tyskland og Dubai for tyveri.

Anmeldelsen om utroskab har Milad indgivet til politiet i Dubai for nylig, da han fandt ud af, at Elvira var rejst til Dubai med sin nye kæreste.

Det var dråben for ham.

- Jeg stolede på Elvira, og jeg har arbejdet virkelig hårdt.

SE og HØR har været i kontakt med Katerina Pitzner, som fortæller, at hun og resten af familien ikke har nogen kommentarer til den verserende sag.

Følg med her hos SE og HØR hele dagen og de kommende dage, hvor vi vil udgive flere artikler fra interviewet med Milad Saadati samt alt det nyeste om sagen mod Elvira Pitzner.

Sponsoreret indhold