Kendte22. april 2024

Midt i forlovelsesrygter: Går fra hinanden

I den seneste tid er der gået rygter om, at Melinda Gates skulle giftes – nu har kærlighedsrygterne taget noget af en drejning
Melinda Gates var gift med Bill Gates i 27 år – de blev skilt tilbage i maj 2021.
Melinda Gates var gift med Bill Gates i 27 år – de blev skilt tilbage i maj 2021.
 Foto: Elaine Thompson/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: Sådan har Bill og Melinda Gates delt formue på 917 mia.

I weekenden blev mangemilliardæren Melinda French Gates fotograferet i New Yorks gader, hvor hun havde en massiv diamantring på FINGEREN.

Det satte selvfølgelig straks gang i rygterne om, at der var et forestående bryllup under opsejling.

Nu har rygterne om kirkeklokker dog taget lidt af en drejning – 59-årige Melinda Gates er nemlig blevet single, lyder det fra en af hendes talspersoner.

Det skriver Pagesix.

Milliardærfruen har i den seneste tid dannet par med den tidligere Fox News korrespondent Jon Du Pre, som hun flere gange har vist sig offentligt med.

Men efter weekendens rygter har Melinda Gates været ude og afkræfte de mange spekulationer.

– Melinda er ikke forlovet og er heller ikke længere kærester med Jon Du Pre, fortæller en talsperson for multimilliardæren.

Det er uvist, hvornår kæresteparret er gået fra hinanden. Rygterne om de tos forhold startede i april 2022, hvor de blev set sammen til en NBA-kamp.

Nu er forholdet mellem dem slut, men hvis tidligere udtalelser står til troende, så er Melinda Gates ikke færdig med at lede efter den store kærlighed.

– Jeg håber, det sker for mig, udtalte hun om at finde kærligheden i et stort interview efter hendes skilsmisse med Bill Gates.

Melinda French Gates har angiveligt en formue på hele 11,1 milliarder amerikanske dollars.

Hende og Microsoft-stifteren, Bill Gates, blev skilt i maj 2021 efter rygter om, at han havde været sin kone igennem 27 år utro.

Bill Gates har efter skilsmissen fundet sammen med Paula Hurd.

Sponsoreret indhold