Nyheder2. maj 2022

Efter skilsmisse: Sådan har Bill og Melinda Gates delt formue på 917 mia. – men hun fik hunden

Parret havde ikke en ægtepagt, da de blev gift tilbage i 1994
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega751643_003_1.jpg
 Foto: MEGA

Med en formue på svimlende 917 mia. kr. og ingen ægtepagt var der potentielt lagt i kakkelovnen til noget af et skilsmissedrama mellem Bill og Melinda Gates.

Men i al fred og fordragelighed er de to tidligere ægtefæller, der meldte deres skilsmisse ud for et år siden, blevet enige om, hvordan de skal fordele Microsoft-formuen mellem sig efter at have endt deres 27 år lange ægteskab.

I et interview med The Sunday Times kalder 65-årige Bill Gates formuefordelingen for "fair", ligesom han stadig betegner ham og ekskonen som værende på venskabelig fod.

I et interview tidligere på året nægtede Melinda ellers at bruge ordet "venner" om deres forhold.

– I et interview valgte hun ikke at bruge det ord, men jeg vil gerne bruge det. Vi har et, du ved, super vigtigt, komplekst, tæt forhold, hvor vi har valgt at arbejde sammen. Og jeg er meget glad for, at vi arbejder sammen, slår Bill Gates fast over for The Sunday Times.

Parret driver stadig Bill & Melinda Gates Foundation sammen, hvor de deler deres formue ud til velgørende formål.

Og nok fik de 917 mia. kr. fordelt "fair" mellem sig, så løb Melinda alligevel med noget, der gør ondt på Bill:

– Hun fik hunden. Der slog hun mig nærmest ihjel. Nej, jeg laver sjov. Verden skal vide, hvor dårligt jeg er blevet behandlet. Nej, jeg laver sjov. Vi var ikke lede mod hinanden, slår han fast.

Sponsoreret indhold