Kendte14. marts 2019

Micki Cheng hasteopereret

"Den store bagedyst"-deltageren Micki Cheng måtte i sidste uge hastes på operationsbordet
https://imgix.seoghoer.dk/den-store-bagedyst1.jpg
 Foto: Aller Media

Micki Cheng måtte hastes på operationsbordet, da lægerne frygtede, at han havde fået blindtarmsbetændelse.

Det viste sig dog at være meget værre.

Det afslører Micki på sin Instagram-profil.

– I onsdags blev jeg indlagt på sygehuset med mistanke om blindtarmsbetændelse, og jeg havde simpelthen så ondt i maven, som i virkelig virkelig ondt i maven altså, så jeg kommer så til lægen og bliver sendt ind på sygehuset og bliver indlagt og får målt 39,6 i feber. Og det der så sker er, at jeg får at vide, at du skal bare under en operation og så have fjernet blindtarmen, og så skulle alting gerne være godt, fortæller Micki på sin Instagram-story.

Det viste sig dog at være meget værre, end lægerne først troede.

– Og de åbner så op og finder så ud af, at det er faktisk slet ikke blindtarmen. Jeg vågner så op og tænker: “Shit mand, jeg har stadig ondt, hvad fanden sker der”. Det viser sig så, jeg har haft en udposning på min tyktarm, der så er gået betændelse i. Så jeg har haft betændelse i hele bughulen, og det er åbenbart meget værre end bare lidt betændelse i blindtarmen, fortæller Micki.

Noget tyder på, at Micki har været en større omgang igennem. Han er nemlig først blevet udskrevet i går, efter han havde været indlagt i en uge.

- Nu er jeg blevet udskrevet, og er i fuld gang med at komme ovenpå igen, skriver Micki til et billede, hvor han viser nogle af de mange blomster, han har fået i forbindelse med sin indlæggelse.

Samtidig sender han en stor tak til de mange læger og sygeplejersker, der har hjulpet ham i forbindelse med indlæggelsen. Ligesom han også takker sine fans på Instagram.

- Og tak til de søde sygeplejersker OG IKKE MINDST alle jer herinde på IG for jeres søde tanker og søde hilsner, skriver Micki.

Micki Cheng blev landskendt, da han deltog i "Den store Bagedyst" i 2015. Siden har han skabt sig lidt af en TV-karriere, hvor han blandt andet har været vært på programmet "Den sorte kagedyst".

null

Sponsoreret indhold