Kendte25. december 2019

Michael og Joans juleferie: Sol på snablerne

Dansk decemberkulde blev byttet ud med badetøj og elefanteventyr, da "Vild med dans"-stjernen Michael Olesen og hans veldrejede udkårne Joan Divine nød hinanden i Thailand.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_og_joan_insta.jpg
 (Foto: Instagram (Michael Olesen))

Temperaturerne varmede op under Michael Olesen, 36, og kæresten Joan Divine, 41, som det meste af december har nydt sol, pool og hinanden i det thailandske ferieparadis Phuket.

På rejsen besøgte parret The Green Elephant Sanctuary Park, hvor elefanten Grandmother fik Joans kærlighed at føle.

– Hun er en ung dame på 41 år. Det vil sige, vi har levet i lige mange år. Hun er nok en af de sødeste elefanter her. Hun er allerede blevet min bedste ven, lød det fra Divine på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/joan1.jpg
 (Foto: Instagram (Joan Divine))

To jævnaldrende tøser. (Foto: Instagram (Joan Divine))

Også Michael Olesen fortalte om mødet med den flotte elefant på sin Instagram-profil.

– Inden hun blev reddet, havde "grandma" i 33 år været tvunget under fysisk vold til at trække træstammer ude i junglen.

Det er desværre stadig en udbredt ting i Thailand og i andre nabolande, at elefanter bliver misbrugt til at tjene penge under forfærdelige forhold!

– Heldigvis er der nogle fantastiske organisationer og mennesker, som kæmper hver dag for at få dette ændret! lød det fra Michael Olesen, som opfordrer turister til at stoppe med at betale for at ride på eller på anden måde udnytte de enorme dyr.

– Det er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme!

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mich1.jpg
 (Foto: Instagram (Michael Olesen))

Michael Olesen delte blandt andet dette billede på Instagram. (Foto: Instagram (Michael Olesen))

Abort nummer 4

Det skulle have været så smukt.

Men nok engang har lykken vendt Joan Divine og Michael Olesen ryggen.

Det skønne par har i flere år nu forsøgt at blive gravide – og fire gange er det da også lykkes – blot for så at gå galt kort inde i graviditeten.

Efter endnu en omgang fertilitetsbehandling troede Joan og Michael så for et par måneder siden, at de endelig skulle være forældre. Men ak.

– Thailand-turen skulle ha' været en helt anden tur, vi skulle nemlig ha' været 12 uger henne med en lille spire i min mave. Men sådan blev det desværre ikke, lyder det fra ærligt Joan Divine på hendes blog.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/joan2.jpg
 (Foto: Instagram (Joan Divine))

Udsøgt udsigt! Jo, man kan sagtens se, at Joan har været vant til at posere foran linsen. (Foto: Instagram (Joan Divine))

– Da jeg var til scanning lidt over uge 7, kunne man desværre se, at vores mirakel var smuttet alt for tidligt over på den anden side i uge 6 ca ... :(

Var tæt på at aflyse turen, da vi skulle rejse en lille måned efter min spontane abort, fortæller den hårdtprøvede dejlighed.

Ingen mening uden barn

– Det er slet ikke til at bære og der er ingen ord for den smerte, vi gennemgår.

Dette er tredje gang, vi er gravide sammen og alle gange er graviditeten gået til grunde :(

– Jeg har været gravid fire gange i mit liv. Første gang, hvor graviditeten var uden for livmoderen. Så fire graviditeter uden held :( lyder det hjerteskærende fra baben.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mich2.jpg
 (Foto: Instagram (Michael Olesen))

Årets "Vild med dans"-sæson har ikke været skidt for Michaels veltrimmede vaskebræt. (Foto: Instagram (Michael Olesen))

– Jeg græder, fordi livet er uretfærdigt. Jeg græder, fordi der ikke er nogen forklaring på hvorfor det ikke kan lykkes. Jeg græder, fordi jeg hader min krop, fordi den ikke “virker”. Jeg græder, fordi tiden er ved at “løbe” fra mig.

Jeg græder, fordi vores forhold hele tiden er i sorg, og til tider svært at holde sammen på. Jeg græder, hver gang mine tanker/angsten løber af med mig, og tro mig det sker mange gange i løbet af en dag.

Jeg græder, fordi jeg ikke kan se nogen mening med mit liv uden barn/børn. Jeg græder, bare fordi jeg ikke kan overskue mere, skriver Joan og tilføjer, at hun og Michael trods de glade feriebilleder stadig befinder sig i en sorgproces.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mich4.jpg
 (Foto: Instagram (Michael Olesen))

Så er det i bølgen! Vandhundene fik også dykket på åbent hav i Det Indiske Ocean. (Foto: Instagram (Michael Olesen))

Sponsoreret indhold