Cecilie Hother er gravid

Cecilie Hother mistede sin ufødte søn i marts.

Cecilie Hother mistede sin ufødte søn i marts.

(Foto: Thomas Laursen)

Blot ni måneder efter Cecilie Hother mistede sin ufødte søn Karl, afslører vejrværten, at hun igen er gravid.

Den lykkelige nyhed har TV 2-værten delt på sin Instagram-profil, hvor det vælter ind med lykønskninger.

Selv er Cecilie Hother ovenud lykkelig for igen at være gravid. Det kan især ses i betragtning af, at hun og manden Thomas mistede deres ufødte søn Karl i marts i år.

- 2020 bliver et år med nye begyndelser, og som noget af det største udvider vi vores familie! Der er en lille spunk i min mave og vi glæder til at vores familie bliver større. Vi er så taknemmelige og lykkelige over graviditeten, skriver Hother på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

2020 bliver et år med nye begyndelser, og som noget af det største udvider vi vores familie!! Der er en lille spunk i min mave og vi glæder til at vores familie bliver større. Vi er så taknemmelige og lykkelige over graviditeten. Som i nok kan se på mavens størrelse, så har vi holdt graviditeten til vores absolut nærmeste i så lang tid som muligt, men nu er mavens størrelse svær at komme uden om. Denne graviditet er ultimativ glæde. Men i lyset af, at vi mistede Karl i marts, er det heller ikke nogen hemmelighed at ængelstelse og frygt også er en del af denne graviditet. og der er mange voldsomme følelser involveret. Vi er blevet fulgt tæt og er i de bedste hænder på Riget, og alt er godt. Nu glæder vi os over at vores barn vokser sig større og stærkere. Og jeg glæder mig til at blive mor til 3, i starten af april næste år. - Billederne er taget for 1 måned siden i Jaipur - Indien, derfor sommertøjet @thomashonore

Et opslag delt af Cecilie (@ceciliehother) den

Yderligere afslører Cecilie Hother, at hun har skjult sin voksende babybule og graviditeten så længe, det har været muligt.

- Som i nok kan se på mavens størrelse, så har vi holdt graviditeten til vores absolut nærmeste i så lang tid som muligt, men nu er mavens størrelse svær at komme uden om, jubler hun.

I marts i år mistede Cecilie og manden Thomas som bekendt deres ufødte søn Karl. Den oplevelse sidder naturligvis stadig i parret på godt og ondt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cecilie Hother sammen med manden Thomas Honoré (Foto: Thomas Laursen)

- Denne graviditet er ultimativ glæde. Men i lyset af, at vi mistede Karl i marts, er det heller ikke nogen hemmelighed at ængelstelse og frygt også er en del af denne graviditet. og der er mange voldsomme følelser involveret. Vi er blevet fulgt tæt og er i de bedste hænder på Riget, og alt er godt, fortæller Cecilie ærligt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close