Kendte 24. juni 2019

Joan Divine i stor sorg: Jeg bliver nok ikke mor

Joan Divine og "Vild med dans"-stjernen Michael Olesen har åbenhjertigt fortalt, at de i de seneste mange år har kæmpet for at få børn - og nu er endnu et forsøg mislykket
Foto: Dan Mariegaard

Joan Divine og Michael Olesen har gennem de sidste mange år kæmpet en kamp for at få børn, men indtil videre uden held. Alligevel har parret holdt fanen højt og troet på, at deres store drøm en dag ville blive til virkelighed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu lader det til, at Joans krop er så påvirket af fertilitetsbehandlingerne, at hun snart er nødsaget til at stoppe - til hendes store sorg.

Det fortæller hun åbenhjertigt i et indlæg på sin blog.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Dan Mariegaard

Joan Divine og Michael Olesen har dannet par siden 2012 (foto: Dan Mariegaard)

"Der har været en masse nye tiltag denne her gang, vil ikke komme nærmere ind på det, men der er bare ikke noget, der virker. Det er gået op for mig nu, at jeg nok sikkert ikke bliver mor. Det er simpelthen det hårdeste, jeg nogensinde har prøvet. Bare at sige det til mig selv. Vores forsøg er brugt op, vi har været igennem alt, vi har prøvet alt, det virker ikke. Efter 15 forsøg kan min krop ikke mere, jeg har aldrig været så følelsesmæssigt udfordret som denne her gang"

Og på trods af, at parret har kæmpet stædigt og insisteret på at fortsætte kampen for at få deres største ønske opfyldt, at blive forældre, så tyder noget altså på, at Joan snart opgiver håbet - hendes krop kan simpelthen snart ikke klare flere behandlinger.

"Jeg har ikke flere tårer tilbage. Jeg har ikke flere kræfter tilbage. Jeg må give op. Bare dette ord lyder forkert i mine øre, men det er det rigtige at gøre. Jeg kan ikke blive ved med at udsætte min krop for alle de hormoner. Jeg føler ikke, at jeg kender mig selv eller min krop mere. Alt det, jeg har brudt den de sidste 7 år er ikke bliver til min allerhøjeste ønske, nemlig at blive mor" skriver hun.

Og nu sidder Joan tilbage med de negative tanker, som ellers har været erstattet af håb.

"Det er svært at tænke på, men jeg ved slet ikke, hvad jeg skal nu. Alt det jeg har kæmpet for er væk nu, de negative tanker forsvinder ikke bare denne her gang, for der er jo ikke mere at gøre. Jeg har altid troet på det, så derfor er det svært at forholde sig til det, når virkeligheden er noget andet.

Joan slutter af med at opfordre folk til at undlade at give velmenende kommenaterer på, hvad parret nu skal gøre - de har nemlig forsøgt alt.

Hun fortæller derudover, at parret har været igennem 15 mislykkede fertilitetsbehandlinger.

Sponsoreret indhold