Kendte 1. september 2021

Medina gik i fødsel lige oven i sin mands mest vigtige eksamen nogensinde

I Anders Breinholts podcast afslører popdivaen, hvordan fødslen af sønnen Tyler forløb
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I den seneste udgave af podcasten "Breinholt taler ... med" taler en ellers yderst privat Medina ud om noget af det mest private, man kan dele ud af.

Den 38-årige sanger fortæller i detaljer om, hvordan hendes søn Tyler, som hun fødte tilbage i februar, kom til verden. 

- Jeg gik i fødsel 25 timer inden det... veerne startede. Og jeg havde så veer fra ca. 20 timer hver tredje minut. Og så havde Malo så sin VIGTIGSTE, vigtigste, livsvigtigste eksamen for, hvad for et regiment han ville komme til, fortæller Medina om sin ægtemand, der er ved at uddanne sig til officer i hæren. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Dan Mariegaard

Malo Chapsal og Medina har sammen sønnen Tyler, og i podcasten afslører hun, at parret ønsker et barn mere. Foto: Dan Mariegaard

- Vi aftalte, han skulle tage til eksamen, og så ville jeg ringe, hvis det virkelig brændte på. Og jeg vidste, han ville være færdig 14.45. Klokken 13-et-eller-andet ringede jeg og sagde: "Nu kan jeg ikke holde til mere". Min assistent hun gik rundt og græd og masserede mig og lavede toast og gav mig Kinder-mælkesnitte og hjalp mig på med tøj, genkalder hun. 

- Så kom vi på hospitalet, og så gik der lige yderligere et døgn, før Tyler fik lov til at komme ud, afslører hun om fødslen, der endte i akut kejsersnit. 

I podcasten genkalder Medina også, at Malo Chapsal hastede hjem fra eksamen i fuld uniform og kørte hende på hospitalet, hvilket var "ret vildt". 

- Din helt egen fødselsofficer, døber Anders Breinholt ham. 

Artiklen fortsætter under billedet

Breinholt spørger også ind til, om der mon kommer en nummer to: 

- Ja, det skal vi helt klart, lyder det uden tøven fra Medina, der ikke lægger skjul på, at hun nyder morrollen: 

- Jeg overvejer lidt at kalde ham "Happy" til mellemnavn, fordi han er SÅ glad. Han er glad, glad, glad - og lidt mere glad. Det er en kæmpe gave, jubler Medina, der har været mor i seks måneder. 

Sponsoreret indhold