Kendte 14. april 2021

Medina hyldes for særligt hospitalsbesøg

Ifølge en Twitter-bruger, Søren Siim, har den danske superstjerne, Medina, været på besøg på børnecancerafdelingen for at sprede lidt glæde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke alle og enhver, der har held med at arrangere et besøg fra selveste Medina. Og højst sandsynligt slet ikke uden at betale en klækkelig løn til sangerinden.

Men den 38-årige stjerne skal hverken have pressekorps, agenter, bodyguards, fotografer eller entourage med sig, når hun besøger børnecancerafdelingen på Skejby Sygehus ved Aarhus.  

Skal man tro Twitter-brugeren Søren Siim, tropper Medina gerne op og spreder en del glæde for de indlagte børn.

- Hun er ikke en genial lyriker eller for den sags skyld en musiker jeg er fan af. Men jeg har dyb respekt for hende som menneske, starter han sin tråd på det sociale medie.

- Min svigerinde er sygeplejerske, et af de hårdeste, mest utaknemmelige og vigtigste jobs der findes. I flere år arbejdede hun på børnecancerafdelingen på Skejby Sygehus. Det er ikke en sjov afdeling. Det er skønt, når et barn kan sendes rask hjem efter endt behandling, og det er skønt, når de har det godt, og der er liv og glade dage med løb på gangene. Men det er ikke alle børnene der kan løbe på gangene. Og det er ikke alle børnene der kommer hjem igen.

Ydmyg popstjerne

Tit og ofte er det svært at finde lyspunkter for børnene og deres pårørende, og hospitalsklovne er ikke tilstrækkeligt til at få smilet frem hos de syge børn altid.

Og det er her, Medina angiveligt skulle komme ind i billedet.

Hun svarede sygeplejerskernes henvendelse, da de skrev rundt til bookingbureauer og agenter.

- Stor glæde blandt sygeplejerskerne, for de vidste, at flere af de indlagte piger var fans. Der bliver aftalt en dag, Medina skal besøge afdelingen, og de gør klar til at modtage en popstjerne inkl. pressekorps, fotografer, entourage og agenter. Men sådan blev det ikke. I stedet dukker Medina op alene, i jeans og tshirt. Om formiddagen på den aftalte dato, uden agenter og fotografer eller noget som helst, skriver han og fortsætter med sin beskrivelse af den åbenbart yderst ydmyge popstjerne:

- Og i stedet for at bruge 20 minutter på at dele autografer ud, bruger hun flere timer sammen med pigerne. Hun synger med dem. Hun sætter hår på dem, der har hår. Hun lægger makeup med dem, der ikke har. Hun sidder i sengen hos dem, der ikke kan stå ud af den, og de snakker og griner og hygger, som om de var helt almindelige veninder på et helt almindeligt teenageværelse i stedet for kræftpatienter på et sygehus.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Dan Mariegaard

Medina og ægtemanden Malo blev forældre for første gang i februar. (Foto: Dan Mariegaard)

Ikke for at se godt ud

Selvom Søren Siim ikke umiddelbart bryder sig om Medinas musik, er han absolut bevæget over svigerindens historie fra hospitalsgangen.

En gerning, der i så fald skulle komme af et helt rent hjerte og intet andet.

- Hun gør det ikke for at promovere sig selv eller for at se godt ud i Se & Hør. Ingen ved hun er der, udover personalet og de kræftramte piger der har fået en god oplevelse midt i en hverdag af lort, skriver han for til sidste at slå fast:

- Så nej, jeg er måske ikke ligefrem fan af Medinas musik. Men mennesket bag popstjernefacaden? Hun er ok i min bog.

BT har talt med Medinas manager om det konkrete besøg på børnecancerafdelingen, og han bekræfter, at sangerinden - der netop er blevet mor for første gang - har været forbi. 

Sponsoreret indhold