Kendte3. december 2021

Medie: Tristan Thompson venter barn med personlig træner

Britiske Daily Mail kan afsløre, at Khloé Kardashians baby daddy venter barn med en ny kvinde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det stormfulde on/off-forhold mellem Khloé Kardashian og basketballspilleren Tristan Thompson tager nu en ny og dramatisk drejning.

Britiske Daily Mail kan afsløre, at den 30-årige basketballspiller venter barn med den personlige træner Maralee Nichols.

Mediet har fået indsigt i en række retsdokumenter, hvor Maralee Nichols kræver forældrebidrag fra sportsstjernen, der nu altså snart kan se frem til at blive far for tredje gang.

Daily Mail kan vise billeder af den højgravide kvinde og kan samtidig fortælle, at hun har termin i dag - den 3. december.

Ifølge retsdokumenterne blev babyen - der er en lille dreng - undfanget på en hotel i Houston, hvor basketballspilleren fejrede sin 30-års fødselsdag.

Den personlige træner hævder, at deres affære begyndte fem måneder inden da - mens han stadig dannede par med Khloé Kardashian, med hvem han har datteren True på tre år.

Thompson erkender i retsdokumenterne, at de har haft samleje to gange, men nægter, at de har haft et længerevarende forhold.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega788884_001.jpg
 Foto: MEGA

Her ses Tristan Thompson sammen med Khloé Kardashian og datteren True i september 2021. Foto: MEGA

Den yngste Kardashian-søster og Tristan Thompson har haft et on/off-forhold af dimensioner: Under sin graviditet med True blev han taget i at være utro, og siden da har parret kæmpet for at genetablere tilliden.

Senest gik parret fra hinanden i sommeren 2021.

Udover True er Tristan Thompson også far til sønnen Prince på fire, som han har med modellen Jordan Craig.

Sponsoreret indhold