Kendte 15. oktober 2021

Tristan Thompson hylder eks Khloé Kardashian efter særligt forsidefoto

Selvom det tidligere kærestepar ikke har fundet sammen igen, så kan NBA-spilleren alligevel ikke lade være med at vise sin støtte og kærlighed til eks’en
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter flere års frem og tilbage, når det kommer til rygterne om, hvorvidt den 37-årige ”Keeping up With the Kardashians”-stjerne Khloé Kardashian og Tristan Thompson, 30, er sammen igen eller ej.

Så er der én ting, der nok ikke vil ændre sig lige med det samme.

Thompsons lyst og behov for at fortælle eks’en, hvor meget han tilbeder hendes krop og ydre generelt.

Senest kunne han fortælle, hvor smuk hun er, da hun onsdag kunne dele sit forsidebillede til magasinet ”Health”.

- Tak til Health Magazine for at have mig på jeres cover. Jeg har arbejdet så hårdt i fitnesscenteret for at nå hertil, og jeg fejrede med pizza (min svaghed) lige bagefter, skriver hun selv til billedet, hvor hun ses stråle i et par træningsshorts og en croptop, der tillader verden at se hendes mavemuskler.

Artiklen fortsætter under opslaget

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Noget, der altså hurtigt fik NBA-spilleren til tasterne.

- Wow!! Du er så motiverende Koko! Jeg er så stolt af dit hårde arbejde og din dedikation til dit eget helbred og fitness. Mavemuskler af stål har du!! Jeg er tilbage lige om lidt, jeg er nødt til at lave lidt mavebøjninger, skriver han efterfulgt af to røde hjerter.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Og det er muligvis heller ikke kun Khloé, der fik et smil på læben over at læse eks’ens tilbedning. Kommentaren har på de sidste par dage fået mere end 1.000 tilkendegivelser, mens også mor, Kris Jenner, veninden Malika og flere af hendes søskende har sendt søde ord afsted mod den 37-årige realitystjerne.

Helt slut

Khloé Kardashian og Tristan Thompson fik sammen datteren True tilbage i 2018 – kun kort tid efter, at det blev afsløret, hvordan Thompson gennem længere tid havde været stjernen utro.

Siden har parrets forhold til hinanden haft sine ture gennem mediemøllen, og så sent som sidste år forsøgte de to at give deres forhold endnu en chance.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Seneste nyt er dog, at de to har droppet kærligheden, efter det endnu en gang blev kendt, hvordan NBA-spilleren generelt har det svært ved at holde sig til én kvinde ad gangen.

- De gik fra hinanden for et par uger siden, men de er stadig gode ved hinanden, og de vil fortsætte med begge at agere forældre for true, men uden at være kærester, lød det fra en insider til US Weekly tilbage i juni måned.

Sponsoreret indhold