Kendte2. december 2021

Kardashian-søstre har særlig plan: Hvem er Khloés nye mand?

Den yngste Kardashian-søster, Khloé, mangler en kæreste - i hvert fald, hvis man spørger Kim og Kourtney
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er næppe gået garvede ”Keeping Up With the Kardashians”-fans' næser forbi, at den ældste søster, Kourtney, 42, er både forlovet med og smaskforelsket i den tre år ældre Blink-182-trommeslager, Travis Barker.

Og samtidig har internettet heller ikke sparet på billeder af og spekulationer om en mulig romance mellem Kim Kardashian, 41, og den amerikanske komiker Pete Davidson, 28.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20286754157143-1920x1818we.jpg
 (Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix)

Kim og har et helt særligt plan for, hvor søster Khloé Kardashians kommende mand skal findes. Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Det betyder således, at Khloé på nuværende tidspunkt er den eneste single blandt de tre Kardashian-søstre. Og det går ikke.

Men ifølge Kim og Kourtney skal deres lillesøster ikke danne par med hvem som helst. Faktisk har de en helt særlig plan for, hvem det skal være.

Det afslører en kilde tæt på familien ifølge Hollywood Life.

Angiveligt forlyder det, at de to søstre ”aktivt leder efter en fælles ven til Pete og Travis”.

Det er således ikke helt ligegyldigt, hvilken mand Kourtney i fremtiden kaster sin kærlighed på.

Om ikke andet ser Kardashian-søstrene i hvert fald helst, at det er en mand, som er venner med både Travis Barker og Pete Davidson, som fremadrettet bliver en del af den vilde realityfamilie og således kommer til at danne par med 37-årige Khloé Kardashian.

Meget tyder dog på, at det hele primært er en joke.

I virkeligheden handler det naturligvis om, at de to ældste søstre mener, det ville være hyggeligt, at få den yngste med ombord, så de alle sammen kan være sammen.

Sponsoreret indhold