Kendte 13. december 2021

Medie: Travis Scott droppet efter Astroworld-tragedie

Den 30-årige sanger skulle have spillet på den populære Coachella-festival næste år, men nu forlyder det, at han igen er taget af listen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

10 mennesker mistede livet, da de i starten af november måned var taget til Travis Scotts musikfestival Astroworld.

En måned senere, og mere end 140 separate søgsmål rettet mod rapperen, nægter han fortsat at tage ansvar for den tragedie, der udfoldede sig, mens han stod på scenen.

- Ja, du ved, jeg er ansigtet på festivalen. Jeg er kunstneren bag. Så ja, medierne har… forsøgt at lægge det over på mig, lød det blandt andet fra ham i det allerførste interview siden ulykken, hvor han dog også understregede, at der skulle findes en løsning, så sådan noget, aldrig ville ske igen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Det var under Travis Scotts Astroworld-koncert den 5. november, at 10 mennesker mistede livet. Foto: Ritzau Scanpix

Men nu lader det til, at hans ord ikke er nok.

I weekenden kunne Variety annoncere, hvilke kunstnere der står til at skulle spille på den kommende verdenskendte musikfestival Coachella.

På listen var Travis Scotts navn at finde. Men nu forlyder det fra kilder tæt på arrangørerne, at han bliver fjernet igen.

- Kilder fortæller, at festivalen skulle have fortalt Travis Scotts agent, Cara Lewis, at de har planer om at fjerne ham fra listen over kunstnere, og de ville betale ham et såkaldt ”kill fee” for at aflyse ham, hvilket ofte svarer til 25 procent, skriver Just Jared.

Ifølge mediet skulle Scotts agent dog lige nu kæmpe for at beholde sit navn på planen ved blandt andet at tilbyde helt at droppe at modtage betaling for koncerten.

Skulle Scott ende med at miste sin kommende Coachella-koncert, så er det langt fra første gang, han oplever at blive droppet, efter tragedien.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Det er ikke første gang, rapperem Travis Scott bliver droppet, efter døds-koncerten. Foto: MEGA

For få dage siden kunne alkohol-brandet ”CACTI” annoncere, at de, ”efter megen overvejelse” havde valgt at stoppe al produktion af rapperens alkoholiske drik, der ellers kun har været at finde i de amerikanske supermarkeder mindre end et år.

- Vi er sikre på, at fans af brandet godt ville kunne forstå vores valg, lød det efterfølgende fra en talsperson.

Kort tid efter blev brandets sociale medier slettet.

Et lysglimt i mørket

Travis Scott har dog noget positivt at se frem til i denne svære tid. Han venter nemlig sit andet barn med makeup-mogulen Kylie Jenner.

Jenner selv bekræftede hendes anden graviditet tilbage i september måned, men hverken hun eller Scott har kommenteret yderligere på, hvornår den lille ny burde melde sin ankomst.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Travis Scott og Kylie Jenner begyndte at date tilbage i 2017. 10 måneder senere, i februar 2018 blev de forældre til datteren Stormi. Nu venter de deres andet barn sammen. Foto: MEGA

Rygterne har dog længe svirret om, at det vil være i starten af det nye år, efter hun blev spottet bære en halskæde med årstallet 2022, og at det er en lille dreng, der gemmer sig i hendes mave.

Sponsoreret indhold