Kendte18. september 2021

Fans slet ikke i tvivl: Her er Kylie Jenners terminsdato

Det er ikke første gang, hendes knap 300 millioner følgere lægger mærke til de helt små detaljer – og nu tror de, hendes kommende terminsdato er afsløret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke mange uger siden, den 24-årige makeup-mogul bekræftede det, som rygterne i længere tid havde svirret om: At Stormi snart bliver storesøster.

Siden er det ikke gået stille for sig med gæt om både køn, og hvornår den lille ny melder sin ankomst.

Faktisk lød gættene på, at det er en dreng, som Kylie Jenner og Travis Scott venter sig allerede tilbage i august måned.

Nu lyder gættene i stedet på, hvornår den lille mulige dreng kommer ud til verden. I sin seneste story på det sociale medie Instagram, ses Kylie nemlig bære en ganske særlig halskæde.

Hvis man holder pause på det helt rette tidspunkt i videoen, så ses det, at der på halskæden står både 2018 og 2022.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/kylie_jenner_ig.jpg
 Foto: Instagram

Hvis man kigger nøje efter, så ses det, at der på halskæden til venstre står '2022', men der på den anden står '2018'. Foto: Instagram/Privat

Meget kunne altså godt tyde på, at Jenners terminsdato ligger en gang i det nye år, og muligvis allerede i årets første måneder.

Det lader dog ikke til, at Kylie selv har tænkt sig at annoncere, hvornår den lille ny er sat til at møde verden, før han eller hun er kommet ud til hende og kæresten og deres treårige datter, Stormi.

Da hun ventede sin første datter, var det først efter ankomsten, hun valgte at bekræfte graviditeten.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega785992_001.jpg
 Foto: MEGA

Kylie Jenner under New Yorks modeuge tidligere på måneden. En af de få gange, stjernen har nået at vise sin voksende babybule frem. Foto: MEGA

Denne gang var det efter flere ugers rygter, hun valgte at dele en intim video fra den spæde tid med baby i maven. I videoen kunne hendes knap 300 millioner følgere altså både se øjeblikket, hvor testen viste positiv, samt da Stormi får lov at se scanningsbillederne af sin kommende lillebror eller -søster.

null

Sponsoreret indhold