Kendte12. marts 2024

"Mean Girls"-stjernen Reneé Rapp viser kæresten frem for første gang

Den amerikanske skuespiller og sangerinde havde sin nye flamme med til Oscar-efterfesten søndag nat
Reneé Rapp havde en helt særlig gæst med til søndagens Oscar-fest.
Reneé Rapp havde en helt særlig gæst med til søndagens Oscar-fest.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Ups! Her falder "Mean Girs"-stjernen Reneé Rapp pladask på røven

Det er ikke kun Justin Theroux og Kim Kardashian, som slæbte deres nyeste kærlighedsinteresser med på den røde løber i weekenden.

Også den 24-årige "Mean Girls"-stjerne Reneé Rapp havde sin nye flamme med til den prestigefyldte Vanity Fair Oscar Party, der blev afholdt i Hollywood søndag nat umiddelbart efter den årlige Oscar-uddeling.

Den unge stjerne, der også har godt gang i sin musikalske del af karrieren, havde den jævnaldrende Towa Birt med på Vanity Fair-løberen.

Towa Bird er oprindeligt født i Hong Kong og er blandt andet kendt for sin populære TikTok-profil. Hun er dog også i besiddelse af nogle helt særlige evner, når kommer til at spille elguitar.

Reneé Rapp (th.) og TikTok-stjernen Towa Bird.
Reneé Rapp (th.) og TikTok-stjernen Towa Bird.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix
https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-12/20240311-072852-5-1920x2827we.jpg
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

Bird har tidligere varmet op for Reneé Rapp i forbindelse med "Mean Girls"-stjernens seneste turné "Snow Hard Feelings Tour".

Det er ikke meget mere end en måned siden, at Reneé Rapp kunne bekræfte over for The Hollywood Reporter, at hun og kæresten Alissa Carrington var gået fra hinanden sidste år.

Reneé Rapp er blandt andet kendt fra HBO Max-serien "The Sex Lives of College Girls", som har premiere på tredje sæson senere i år.

Derudover er Rapp også kendt for sin rolle som Regina George i Broadway-udgaven af "Mean Girls". En rolle, som hun spillede fra 2019 til 2020 og igen tidligere i år, da en genindspilning af filmen havde premiere i biograferne.

Sponsoreret indhold