Kendte7. september 2023

Skuespilleren Reneé Rapp forsvandt i syv timer: - Jeg har stadig ikke den fjerneste idé om, hvad der skete

Den 23-årige amerikanske stjerne Reneé Rapp fortæller om en hårrejsende oplevelse ovenpå en fest i Los Angeles. I syv timer var hun savnet, og da hun vågnede på et toilet, anede hun ikke, hvad der var sket
Den 23-årige tidligere Broadwaystjerne og popstjerneskud, Reneé Rapp, deler nu en uhyggelig oplevelse 
Den 23-årige tidligere Broadwaystjerne og popstjerneskud, Reneé Rapp, deler nu en uhyggelig oplevelse
 Foto: Instagram, MEGA

Hun kom først til sig selv hen ad klokken fem om morgenen. Hun befandt sig alene i en bås på et offentligt toilet, og da hun kiggede ned ad sig selv, så hun, at hun havde blod på bukserne.

Alle syv timer op til denne hårrejsende oplevelse er stadig helt væk fra 23-årige Reneé Rapps hukommelse.

I Jay Shetty’s podcast ”On Purpose” fortalte hun mandag, hvordan den frygtelige oplevelse har inspireret hende til at skrive singlen ”Snow Angel”, der er hendes debut som sangerinde.

Indtil nu er Rapp bedst kendt for sin medvirken i HBO-serien ”Sex Lives of College Girls”, men for nylig er hun altså sprunget ud som musiker.

Hvis du synes, hendes navn ringer en klokke, så tænker du måske på en anden ret så skræmmende episode, som den unge stjerne var involveret i for nylig. Her kom en stalker nemlig løbende mod hende og Drew Barrymore, mens de to optrådte med en talk i New York.

Snarrådighed kunne dog ikke umiddelbart redde Reneé Rapp, da hun i begyndelsen af 2022 befandt sig til en fest, hvor en person bedøvede hende ved at hælde stoffer i hendes drink.

– Jeg boede her i Los Angeles, og jeg hang ud med en ny gruppe mennesker, som var ret så festglade, forklarer hun om tiden, der kom lige i kølvandet på et break-up.

Familie og venner mente ikke, at det var et særligt godt selskab for unge skuespilaspirant at hænge ud med, men Rapp fik en nyvunden følelse af frihed, når hun var sammen med gruppen af folk.

– Jeg mistede virkelig min dømmekraft, når jeg var sammen med de her mennesker, forklarer hun i podcasten.

– Vi var alle ude, og op til havde der bare været den ene situation efter den anden, hvor de bare ikke havde været til at stole på. Og før jeg ved af det, ligger jeg der i toiletbåsen på en hotelbar klokken fem om morgenen – helt mutters alene, fortsætter hun.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-07/rapp.png
Reneé Rapp fik sit gennembrud som serieskuespiller i "Sex Lives of College Girls"
 Foto: HBO Max
I dag er det musikken, som får lov at fylde i den unge amerikanske stjernes liv. Hun har netop udgivet debutalbummet "Snow Angel", hvor singlen med samme titel er inspireret af det uhyggelige blackout i 2022 
I dag er det musikken, som får lov at fylde i den unge amerikanske stjernes liv. Hun har netop udgivet debutalbummet "Snow Angel", hvor singlen med samme titel er inspireret af det uhyggelige blackout i 2022
 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA

Forvirret, overrumplet og bange finder Reneé Rapp sin telefon frem, og her går det op for hende, at kun to af hendes ”nye venner” har skrevet for at spørge til hendes tilstand. På trods af, at hun på dette tidspunkt har været helt væk siden klokken 22.30 om aftenen.

– Jeg har stadig ikke den fjerneste idé om, hvad der er sket, forklarer hun.

– Men jeg blev drugged, og jeg forsvandt i syv timer.

Det tog den unge stjerne flere måneder at komme sig over episoden, som desuden fik hende til at droppe kontakten til den pågældende venneflok, ligesom hun droslede ned på byturene efterfølgende.

Sponsoreret indhold