Kendte8. september 2023

Mathilde Beuschau klar på ”Vild med dans”: - Jeg håber, at de ringer næste år

Danserne til dette års ”Vild med dans” er fundet, og her er Mathilde Beuschau ikke med. Men TV 2-kendissen er mere end klar, og hun opfordrer produktionen til at ringe
Mathilde Beuschau har både været med i TV 2-programmerne "Korpset" og "Årgang 0". Den helt store drøm er dog "Vild med dans". Skulle produktionen ringe, får de et "ja" fra Mathilde.
Mathilde Beuschau har både været med i TV 2-programmerne "Korpset" og "Årgang 0". Den helt store drøm er dog "Vild med dans". Skulle produktionen ringe, får de et "ja" fra Mathilde.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald forklarer ”Vild med dans”-stop: Det skal hun nu

Vi ved allerede, at denne sæson af ”Vild med dans” bliver speciel på mange måder.

”Vild med dans” fylder nemlig rundt og det betyder en jubilæumssæson med gæstedommere og et helt særligt jubilæumsshow.

De ti dansepar er blevet afsløret, og her er alt fra influencere, skuespillere, en tidligere fodboldspiller og meget andet med.

Men stod det til en helt særlig TV 2-stjerne, skulle hun også have været med på dansegulvet.

”Korpset”-aktuelle Mathilde Beuschau stiftede bekendtskab med TV 2 i en meget tidlig alder, da hun og resten af familien var med i ”Årgang 0”.

Og selvom det ikke er længe siden, at ”Korpset”-optagelserne kom i hus, som altså ikke blev den helt perfekte oplevelse for Mathilde Beuschau, er hun ikke bleg for at indrømme, at hun er klar på meget mere tv.

Hvis det rigtige tilbud altså kommer.

- Hvis det rette program kommer, eller der kommer nogen med det rette projekt, hvor de kunne se mig være i, så ville jeg helt klart takke ja, siger Mathilde Beuschau til SE og HØR inden hun lufter sine ønsker.

- Jeg tror, at en værtsrolle kunne være fedt. Så har ”Vild med dans” også altid været en ting, hvor jeg ville tænke ”åh, hvis de nu ringer”.

Hvorfor er du så ikke med i år?

- Jeg har da også sagt det til dem. Jeg sagde til dem inde på Mastiff (produktionsselskabet bag ”Vild med dans”, red.) ”hvad fanden laver I? Hallo det vil jeg gerne.”

- Jeg har sagt til alle de vigtige mennesker nu, at jeg gerne vil være med i ”Vild med dans”, så jeg håber lidt på, at de ringer næste år. Det bliver de næsten nødt til, siger Mathilde med et smil på læben.

Sponsoreret indhold