Streaming6. september 2023

Mathilde Beuschau fortryder ”Korpset”-exit: - Jeg var ved at få et megaangstanfald

Kendissen stod midt i et brud med ekskæresten og havde samtidig problemer med underboen, da hun blev ringet op af ”Korpset”-casteren og tænkte, at der skulle ske noget nyt
Mathilde Beuschaus tid i "Korpset" er forbi. Tv-kendissen afleverede sit nummer i første afsnit.
Mathilde Beuschaus tid i "Korpset" er forbi. Tv-kendissen afleverede sit nummer i første afsnit.
 Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

Det blev en kort fornøjelse for Mathilde Beuschau i ”Korpset”.

Den tidligere ”Årgang 0”-stjerne måtte i første afsnit trække stikket og rive nummeret af uniformen.

- Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg smed mit nummer. Jeg ville gerne være blevet, da Rathsack spurgte, om jeg ville smide mit nummer.

Så i dag ville du have fortsat, da Rathsack beroliger dig og spørger om du vil fortsætte?

- Ja, det havde jeg nok gjort, siger Mathilde Beuschau til SE og HØR inden hun roser produktionens klipning.

- Jeg er simpelthen så glad for den situation på stranden. Den er klippet helt fantastisk, da jeg får lov til at forklare mig selv og mine følelser.

Øvelsen i det kolde vand blev for meget for Mathilde Beuschau, der endte med at reagere på sine instinkter og forlade "Korpset".
Øvelsen i det kolde vand blev for meget for Mathilde Beuschau, der endte med at reagere på sine instinkter og forlade "Korpset".
 Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

Og følelser var noget som Mathilde i den grad udviste i programmet.

Følelserne var nemlig ude på tøjet, og til SE og HØR forklarer hun, at timingen for programmet heller ikke ligefrem var perfekt for hende mentalt.

- Da jeg bliver ringet op af casteren, stod jeg et sted i mit liv, hvor jeg ikke havde det særlig godt mentalt. Jeg var lige gået i gang med et breakup, der var en masse sager med min underbo og jeg skulle flytte.

Midt i kærestesorger efter et ”dejligt langt forhold”, som Mathilde selv beskriver forholdet til ”Ex on the Beach”-deltageren Robin Christensen, havde tv-kendissen brug for at ryste posen.

”Korpset”-eksperter vil vide, at det gør det noget sværere at deltage i et program som ”Korpset”, hvis man mentalt ikke er helt forberedt.

Og det kunne Mathilde Beuschau også genkende, da hun genså første afsnit.

- Når jeg ser programmet og ser mig selv ligge dernede på stranden, der kan jeg meget tydeligt genkende og mærke de følelser som jeg havde på det tidspunkt. Jeg var ved at få et megaangstanfald.

Mellem de 12 andre aspiranter, de fire instruktører som står og råber og skriger og et kamerahold som putter et kamera lige ned i ansigtet på hende, kunne hun mærke, at nok var nok.

- Bølgerne bliver ved med at slå mig i nakken og Frederikke (nummer 14, red.) begynder at snakke til mig og jeg tænkte bare ”fuck, der sker for meget lige nu. Jeg skal ud af den her situation. Jeg kan ikke rumme de tanker og følelser. Jeg skal væk.”

- Så det gjorde jeg. I det moment skulle jeg væk. Det var ikke sundt at være i og det var ikke rart at være i.

Til trods for den korte fornøjelse er Mathilde glad for, at hun takkede ja til ”Korpset”, selvom hun godt vidste, at hun mentalt ikke var det bedste sted i livet.

Siden programmet er hun kommet helt på plads i sin nye lejlighed. En lejlighed hun overtog blot to uger før hun tog til ”Korpset”.

Første afsnit af ”Korpset” kan ses på TV 2 Play netop nu. Onsdag den 13. september er der premiere på TV 2 Echo.

Sponsoreret indhold