Kendte2. november 2021

Mascha Vang tæt på sammenbrud: - Dit fucking røvhul

Den populære influencer var voldsomt presset i månederne efter hendes datters fødsel. I sin nye bog kalder hun perioden alene med et spædbarn for ”sit livs krise”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en lejlighed på niende sal i Ørestad på Amager sad en migræneramt Mascha Vang for næsten ni år siden.

Tre måneder efter Hollie Nolia var kommet til verden, var hun og Nicolas Kiesa gået fra hinanden. Og det var de sådan set enige om, var bedst.

Men oven i det hele blev datteren ramt af kolik. Og nu måtte solomoren Mascha kæmpe alt hvad hun kunne for at holde sammen på sig selv og hverdagen.

Det fortæller hun ærligt om i sin nye bog ”Mascha”.

- Den tid, der skulle have været en af de lykkeligste i mit liv, blev det ikke. At have et kolikbarn er en voldsom oplevelse, men at have både kolikbarn og migræneanfald ønsker jeg ikke for nogen, skriver hun.

Fantaserede om "stilheden"

Faktisk blev hun drevet så langt ud på kanten, at hun overvejede ”stilheden for enden af niende sal”, som hun beskriver det. Ikke at hun gik med tanker om at skade sin datter, men derimod hvordan hun selv kunne slippe for mere smerte og skrål.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/sh-55561.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Nicolas Kiesa og Mascha Vang med datteren i 2018 (Foto: Mikael Rieck)

Angsten for den ustoppelige gråd var der, i de få øjeblikke, hvor Hollie Nolia ikke skreg. Og også når Mascha sad i sin bil fik hun skrækkelige tanker.

Vang fortæller også om tiden før mareridtet i lejligheden i Ørestad. Heller ikke i huset i Bjæverskov, mens hun stadig boede med Kiesa – som kun er beskrevet under pseudonymet ”racerkøreren” i biografien.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/9788740052374.jpg
 Foto: Politikens forlag

"Mascha" udkom den 1. november. (Foto: Politikens Forlag)

- Han skulle køre cross, han skulle arbejde, han skulle alle mulige ting. Jeg var fanget med en baby, der græd hele tiden, fordi hun havde kolik, og han var fri til at køre sin vej, lyder det i bogen.

Hans fravær – og frihed – gik Mascha på i en grad, så hun begyndte at hade ham.

- Når han var ude af døren, slog jeg hånden i køkkenbordet og skreg så højt, jeg kunne, imens jeg så ham køre væk fra ejendommen: ”Dit fucking røvhul, jeg håber, du aldrig kommer tilbage.”

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20211020_gko9805.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Mascha følte sig lænket til hjemmet med datteren, mens hendes partner, "racerkøreren", stadig havde sin frihed. (Foto: Gregers Overvad)

I dag skammer hun sig over, at hun har tænkt sådan om sin tidligere partner, som hun i øvrigt har talt den svære periode igennem sammen med.

Hun understreger, at racerkøreren er "en virkelig god far, der prioriterer sin datter."

HAR DU DET SVÆRT?
Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.
Ring til Livslinien på 70 201 201.
Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

Sponsoreret indhold