Kendte 1. november 2021

Mascha Vang afslører: - Jeg har stadig mit første sæt bryster liggende i en skuffe

Det var en musikvideo med TLC, der fik Mascha til at ringe til en plastikkirurg i Aarhus og bestille tid til en brystforstørrende operation
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Mascha Vang for første gang skulle have udskiftet sine brystimplantater, mente hun ikke, der var grund til at kassere "sine første bryster". I stedet spurgte hun kirurgen, om hun måtte få dem med hjem. Og svaret var tilsyneladende ja.

For den 42-årige blogger afslører i sin nye bog ”Mascha”, at hun stadig har ”sine første bryster” liggende hjemme i en skuffe.

Almindeligvis skiller man sig af med implantaterne. Det er desuden ganske normalt, at man skifter dem ud, når der er gået omkring et årti - alt efter hvordan de er lavet. 

- Det er stadig en af de bedste investeringer, jeg har gjort i mit liv, siger hun om sine dengang nye bryster, der kostede hende 21.500 kroner.

Mascha var på daværende tidspunkt kun 20 år gammel – og hed faktisk slet ikke Mascha endnu, men Marianne. Hun var flyttet fra den lille jyske flække Byrsted i Himmerland til Odense med sin daværende kæreste – ”Tankpasseren”.

Brugte børneopsparingen

Mens han var på arbejde, så Mascha MTV derhjemme, og her tonede TLC-videoen til sangen ”Unpretty” frem.

Scener i videoen inspirerede den unge Mascha- med stor drømme om mandemagasinforsider og fester i Playboy Mansion – til at få gjort noget.

- Efter at have set videoen slog jeg op i telefonbogen – I know, det er 100 år siden nærmest – og ringede til en plastikkirurg i Aarhus og bestilte en tid ti at få lavet større bryster, og så brugte jeg min børneopsparing på det, lyder en passage i hendes nye bog, hvor hun desuden røber, at hun har fortrængt, hvordan hendes forældre reagerede på hendes beslutning.  

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Politikens forlag

Maschas nye bog er skrevet i samarbejde med Christina Lund, og udkommer i dag - den 1. november. (Foto: Politikens forlag)

Hun påpeger, at de nye bryster har tjent sig selv ind mange gange siden, da de blev en eftertragtet del af hendes udseende, når hun bejlede til de populære forsider på både FHM og M!

Spørgsmålet, der vel melder sig hos de fleste læsere af hendes nye 285-sider lange bog, er, hvor længe de der ”nye”, ”gamle” brystimplantater skal ligge i en skuffe.

Svaret er: Så snart Mascha lige får arrangeret en værdig plads til dem derhjemme.

- Min tanker er, at de en dag skal ligge i en glasmontre herhjemme med et skilt på: Min karriere 1999-2009.

Sponsoreret indhold