Kendte30. oktober 2021

Mascha Vang fik dødstrusler efter TV3-program: Måtte hyre sikkerhedsvagter

Influencer og forretningskvinde Mascha Vangs indbakke bugnede af ubehagelige henvendelser efter tv-optræden. Flere af beskederne fik hende til at frygte for, at nogen ville gøre hende – eller datteren Hollie Nolia – ondt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da den i dag 42-årige Mascha Vang for fire år tilbage sammen med tre andre kendte danskere indvilligede i først at tage 10 kilo på og dernæst gå på slankekur for åben skærm, havde hun endnu ingen idé om, hvor meget kritik, programmerne ville blive mødt af.

Programmet hed ”Min fede træner”, og blev sendt på TV3. Og det sendte både kanalen og de medvirkende ud i en decideret shitstorm.

Blandt andet blev det særprægede vægttabsprogram kaldt for både "hånligt" og "bodyshamende".

Og i Maschas kommende bog ”Mascha” fortæller bloggeren og tv-personligheden, hvordan det specifikke vægttabsprogram vendte op og ned på hendes hverdag i en længere periode.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mv.jpg
 Foto: TV3

Fra Maschas deltagelse i "Min fede træner" i 2017 (Foto: TV3)

En alt for høj pris

Pludselig dukkede der nemlig dødstrusler op i indbakken. De var rettet mod både hende selv, men også datteren Hollie Nolia, og hun fortæller, at hun hverken før eller siden dengang har oplevet noget lignende.

- Det var mange og meget detaljerede trusler. Jeg brugte en hel dag med et privat sikkerhedsfirma, hvor der blev planlagt nye ruter mellem vores hjem og Hollie Nolias skole, så risikoen for kidnapning blev mindre, lyder en passage i den ærlige bog.

Datteren, der på daværende tidspunkt var fem år gammel, anede intet om de trusler, som landede i hendes mors indbakke. Og i mellemtiden var de skræmmende beskeder ved at bringe Mascha fuldstændigt i knæ.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20211020_gko9911.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Beskederne tog hårdt på Mascha, som måtte skjule frustrationerne for datteren.
(Foto: Gregers Overvad)

Nu føltes det, som om Mascha havde bragt Hollie Nolias liv i fare på grund af sit job – og positionen som offentlig person.

- Jeg var rædselsslagen for, at der skulle ske hende noget. I de måneder havde jeg lyst til at droppe Mascha Vang og gå tilbage til Marianne Christensen. Det føltes som en for høj pris at betale for min livsstil, fortæller hun videre i bogen, og referere således til det navn, som hun havde før hun "blev til” Mascha Vang.

Bogen udkommer den 1. november.

Sponsoreret indhold