Kendte1. august 2022

Mascha Vang holder på formuen: Laver ægtepagt

Influencer Mascha Vang og hendes kommende mand Troels Krohn Dehli har underskrevet en ægtepagt forud for morgendagens bryllup
Mascha Vang
Mascha Vang, 42, er aktuel med en ny bog.
 (Foto: Gregers Overvad)

I morgen går Mascha Vangs bryllupsdrømme i opfyldelse, når hun og Troels Krohn Dehli siger ja til hinanden ved et vaskeægte eventyrbryllup på Holckenhavn Slot ved Nyborg.

Men selv om influenceren siger ja til at elske og ære Troels i medgang og modgang til døden dem skiller, bliver det et nej tak til fællesøkonomi.

Nordjyden og og hendes kommende gemal satte i følge tinglysningen hver deres underskrift på en ægtepagt den 28. juli, så deres formuer således holdes adskilt.

Det er ikke fremmed for Mascha at passe på finanserne. I en story har Mascha tidligere fortalt, at parret også lavede særeje, da de i 2018 købte den knap 6,5 millioner kroner dyre villa i Kolding.

Det ville da heller ikke være småpenge, forretningskvinden skulle dele med Troels i en eventuel skilsmisse, hvis kærligheden brast.

For ifølge de senest offentliggjorte regnskaber for hendes to virksomheder Mascha Vang Holding og Mascha Vang ApS, sidder Danmarks mest googlede person 2013 på en stor pengetank. 11,3 millioner kr. lyder formuen i holdingselskabet på, mens der ligger 1,8 millioner på bunden af anpartsselskabets pengetank.

Formuen har hun blandt andet tjent på sit navn, selvbruner, smykker og ikke mindst salget af det millionindbringende bloggernetværket Blogly i 2017.

Bruger en årsløn på brylluppet

Hun havde egentlig regnet med, at hun allerede ville have været et par bryllupper igennem nu i en alder af 43. Derfor bliver der heller ikke sparet på noget, når Mascha og Troels i morgen holder den længe ventede kærlighedsfest.

Mascha afslørede i sidste måned, at hun og Troels har haft det helt store muldvarpeskind oppe ad lommen og bruger en årsløn på slotsbrylluppet, som kræver hele tre brudekjoler.

Hvis man kigger på Maschas seneste årsløn, som hun ubetalte til sig selv fra anpartsselskabet løber den op i 819.383 kr. Derudover har hun forkælet sig selv med et udbytte på 500.000 kr. fra det ene selskab, mens hun fra det andet har belønnet sig selv med 114.400 kr.

Så giver hun nok en lille en, når hun i morgen går fra frøken til fru.

Sponsoreret indhold